Зворушливі привітання з хрестинами своїми словами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з привітань з хрестинами і радійте разом з дорогими людьми

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Ангел добра спустився на землю, щоб дати тобі християнське ім’я і небесний захист на все життя від зла і від всього поганого, що відбувається навколо тебе. Його голос завжди ласкавий, незримий і ніжний і він завжди відповість тобі добрими і несподіваними думками, коли тобі сумно, погано або сумно, він завжди подарує тобі мудрість і допомогу в добрих справах. Нехай життя не завжди буде такою, як хотілося б, нехай вона не буде дарувати тобі кожен день морозиво і зв’язку ананасів, але ангел подарує тобі спокій і терпіння в досягненні життєвих цілей, а так само ніжність, любов і доброзичливість, завдяки якому до тебе завжди будуть тягнутися люди і ти будеш радий спілкуванню з ними. Будь бадьорим, розумним і товариським і до тебе потягнуться люди.

Сьогодні дуже важливий день, коли здійснюється велике таїнство хрещення, свято не тільки в родині, а й на небесах. Нехай світло любові горить у твоєму серці, а душа завжди залишається чиста і вільна від гріха, як в день твого хрещення.

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

Привітання з хрестинами у прозі

Привітання з хрестинами українською мовою

Вітаю з радісним і світлим днем, з крестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя було щасливим і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Нехай для тебе відкриті небеса і добрі слова звучать для тебе в цей день, щоб ти був прекрасний, ніжний і красивий, немов твій небесний покровитель Ангел, ім’я якого тобі дали при хрещенні. З цього дня починається свято твоєї християнського життя, оточеної добрими ангелами, і ніжними людьми, які допоможуть тобі у важкі хвилини і будуть радувати тебе кожен день. Нехай небеса будуть для тебе добрими, світлими і ласкавими, нехай люди навколо стануть для тебе добрими, так як ти будеш знати, як опиратися злу, нехай навіть, для початку, у власній душі. Тому, що кожна душа однаково дорога Богу, який готовий допомагати кожному, що буде сам прагнути радувати його добрими словами і благородними вчинками.