Оригінальні привітання з хрестинами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з оригінальних привітань з хрестинами своїми словами, у прозі і радійте разом з дорогими людьми

Від душі вітаю вас зі світлим днем ​​- хрещенням улюбленого малюка. Нехай благодатні води купелі подарують йому здоров’я, щастя і довголіття. Ангел-хранитель тепер завжди буде поруч, а Божа благодать осяє світлом. Сьогодні маленький чоловічок знайшов ще одних батьків, які будуть у відповіді за чистоту його душі до кінця своїх днів. Бажаю малюкові, і мамі з татом, і хресним, великого здоров’я, щастя, життєвої мудрості. Добру справу, що поріднило вас в цей день завжди буде великим святом для всієї родини. Бережіть в своїх душах вогник віри, надії і любові.

У цей світлий і милостивий день ми сердечно вітаємо з крестинами і дивне дитя, і його щасливих батьків. Нехай крила ангела хранителя все життя оберігають чадо від усякого лиха, а Господь дарує йому щастя, здоров’я і довге життя! Бажаємо не знати прикрощів, розчарувань і гіркоти, а тільки радість, натхнення і задоволення від кожного прожитого дня. Нехай відтепер і навіки навколо цієї дитини буде тільки добро і радість, нехай в житті його оточують тільки щирі люди і сприятливі обставини. І головне, нехай кожна його мрія стає реальністю, а серце завжди буде сповнене кохання! З крестинами! З Божим Благословенням!

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер повинен стати умиротвореним і щасливим, впевненим в собі і розуміє своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим не може бути замінена. Нехай Господь теж опікується дитинку від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижною енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того, прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з крестинами.

Вітаю з крестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх негараздів і печалей, сім’ї міцної і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Моя люба донечка, сьогодні у мене з’явилося повне право так називати тебе. Перед Богом я присягнулася, що буду тобі другою мамою, буду допомагати тобі щодня і радіти кожній твоїй посмішці. Малятко, мені так хочеться, щоб ти росла здоровою, найкрасивішою, ніжною і доброю. Нехай на твоєму шляху зустрічаються тільки добрі люди, обходять стороною всі дрібні неприємності. Тепер ти моя сім’я, і ​​я обіцяю, що завжди буду поруч, в той момент, коли ти в мені будеш потребувати. Сьогодні ти наблизилася до небес і там була поцілувати Богом, а в нагороду отримала свого янголятка, який завжди зможе вкрити тебе своїм білим крилом від будь-якої негоди і вітру. Малятко, у тебе попереду ще ціле життя, будь щаслива, доню.