Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Найкрасивіші та оригінальні привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Вибирайте з найцікавіших привітань з хрестинами

Вітаю дитину з хрестинами і від душі бажаю надійного захисту від Бога бід, щедрої любові батьків, щирої доброти хрещених, щасливих миттєвостей життя. Нехай малюк росте життєрадісною дитиною, нехай ангел його веде дорогою благополуччя, чудес і світлих надій.

Ось і прийшов цей світлий і радісний день. Малятко стала православною і знайшла свого янголятка! Хочу побажати, щоб життєва дорога була доброю і щасливою, щоб на шляху зустрічалися тільки вірні друзі і добрі люди, щоб доля обдарувала великою любов’ю і міцним здоров’ям.

Вітаємо з дуже важливою і значущою подією — хрестинами! Бажаємо, щоб ангел хранитель опікав, направляв і застерігав крещеное дитя. Нехай світлим і безтурботним буде шлях дитини. Міцного вам здоров’я, легких виховних буднів, терпіння, благополуччя і багато радості за кожен пройдений батьківський етап!

Нехай Господь благословить вашу дитину. І в цей особливий день — день хрещення, нехай Янголи спустяться з небес щоб опромінити його своїм благословенням. Бажаю вашому малюкові тільки радості, здоров’я, натхнення для маленьких і великих звершень. Будьте щасливі і ви, і ваш новонароджена дитинка.

Охрестили малюка – вітаємо! Після святої води та очищаючої він тепер буде готовий зустріти наше земне життя, ставши сильніше, маючи захист вищих сил. Нехай будь-які випробування йому по плечу, нехай його люблять добрі люди, а погані не зможуть заподіяти йому зла! А хрещені хай завжди будуть поруч як і рідні мама й тато!

Мої чудові друзі, я хочу привітати вас з одним з найважливіших подій у вашому житті. Сьогодні ви охрестили свого синочка. Я дивилася на це маленьке створіння і просто розчулювалася, хоча часом мені було його шкода, коли він плакав і просився на ручки. Я хочу, щоб він ріс здоровим і щасливим хлопчиком, який буде радувати своїх батьків, бабусь, дідусів, рідних. З сьогоднішнього дня ваш хлопчик буде перебувати під захистом Бога, тому ви можете бути, подвійно спокійні. У нього чудові хресні батьки, які будуть завжди перебувати поруч з ним. Нехай кожен день життя буде сповнений приємними миттєвостями, радісними зустрічами та новими знайомствами, які будуть корисні в житті. Сьогоднішній день ви повинні відсвяткувати так, щоб потім запам’яталося на все життя. Щастя вам, мої дорогі.

Сьогодні ви зробили мені велику честь, запросивши стати хрещеною для вашого малюка. Протягом усього обряду я переживала непередаваний трепет і ніжність до диво-немовляті. Тепер ми з ним рідня. Я бажаю, вже нашого спільного дитині, міцного здоров’я, удачі, допитливого розуму і щастя. Нехай він росте і радує всіх нас своїми досягненнями та здобутками. Я буду намагатися захистити його від бід і негараздів силою своєї материнської молитви. Нехай його чиста душа завжди тягнеться до світла, а нам дорослим вистачає терпіння і розуму побачити Божу іскру, що мерехтить у кожному дитину і допомогти їй розгорітися великим і благодатним полум’ям.

Вітаю з хрестинами. Бажаю малюку щастя і здоров’я, миру і любові, яскравого дитинства і благополуччя в житті. Нехай Бог відводить від тебе будь-яку біду, хай кожен день, милий дитина, дарує тобі радість, посмішку, сміх, захоплення і цікаве захоплення.

Вітаю з хрещенням вашого чудового дитини. Нехай батьки та хрещені в будь-яку хвилину допоможуть і підтримають своє дитя, нехай життєвий шлях православної крихти буде світлий і легкий, хай ваше чадо росте в щастя, любові і радості. Всіх добрих благ вашій родині, здоров’я дитині та батькам, достатку та миру.

З хрестинами! Бажаємо малюкові рости розумним і сильним на радість батькам. Хай живе самим щасливим на світі, нехай ангели йдуть всюди і завжди охороняють від горя і нещасть. Бажаємо того, щоб світ завжди був добрий до малюка і тим, хто його оточує.

Поспішаю привітати тебе з хрестинами, сонечко, і побажати тобі Господнього благословення і надійного захисту! Нехай Бог посилає тобі тільки добро і допомагає легко йти по життю! Нехай після хрещення твоє життя стане ще щасливішим!

Вітаємо зі значною подією в житті малюка — хрестинами, нехай ангел-охоронець завжди захищає його своїм крилом від бід і важких ситуацій. Бажаємо світлої долі, рівною життєвої дороги, здоров’я і щасливого дитинства!

Вітаю з хрестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-охоронець завжди був з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Вітаю із радісним і світлим днем, з хрестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя була щасливою і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Тепер у тебе на шиї красується хрестик. Сьогодні над тобою опіку взяли ще одні батьки. Так рости ж розумним, здоровим, добрим, чесним і працьовитим на радість тим, хто за тебе відповідаю перед Богом.

Вітаю вас з хрестинами вашого сонечка! Нехай Господь завжди оберігає ваше чадо і допомагає йому у всьому! Бажаю дитині міцного здоров’я, море яскравих емоцій і яскравих відкриттів, адже цей величезний світ такий прекрасний!

Сьогодні новохрещені знайшов свого ангела-хранителя, покровителя. Нехай той веде його по життєвому шляху, оберігає і захищає. Хрещеним — мудрості, сил і спокою для того, щоб направляти на шлях істинний свого хрещеника. Вітаємо від усієї душі з такою важливою подією. І нехай береже вас Бог!

Нехай тепер небо тобі посміхається частіше. Нехай доброта струмувати навколо тебе, немов кришталевий чистий струмок, який подарує тобі багато прекрасного, чистого і світлого, наче усмішка мами, немов добрі слова рідних та близьких тобі людей, а так само, немов снігові річки християнської любові й благодаті, яка досягається добрими справами і чистотою душі. Бажаємо тобі, юний християнин, більше радості, зберігати доброту і добрий настрій, що б не сталося в твоєму житті, а так само те, щоб всі допомогло тобі як можна частіше отримувати радість і любов. Роби добрі справи не просто для людей, а для свого християнського вдосконалення, щоб ангели і добрі сили допомагали тобі в будь-якій життєвій ситуації.

Від усієї душі хочу привітати з цим чудовим і важливою подією, з входженням в православну віру і храм, з хрестинами! Бажаю, щоб Господь допомагав у важку хвилину, щоб ангел-хранитель оберігав завжди і скрізь, щоб життя тяглося щасливою і завдовжки дорогою, щоб було на шляху багато радісних перемог і добрих справ.

Хто може бути прекрасніше маленької донечки, спить у колисці? Маля потребує захисту і допомоги кожну хвилинку свого життя. Сьогодні в житті батьків важливий і водночас зворушливий момент, адже за допомогою вони прийшли в церкву. Під склепінням ікон і серед прекрасної мелодії церковного дзвону ваша дитина пройде обряд хрещення. Господь дарує їй своє заступництво, ангела-хранителя і названих батьків, які при свідках поклянуться вести свою донечку дорогою світла і добра, підтримуючи її, і допомагаючи впоратися з усіма труднощами на шляху. Нехай збуваються всі найзаповітніші мрії батьків і маляти, а в домі завжди буде мир, затишок та добробут. Нехай кожен день стає яскравішим попереднього, більше посмішок та сміху.

Я хочу привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх прекрасного малюка. Взагалі, варто сказати, що я просто обожнюю вашого синочка, тому що він неймовірно тямущий, активний і веселий. Він постійно веселить нас, радує своїми жартами і фразами власного виробництва. Мені хочеться привітати вас і його з хрещенням і побажати усім вам міцного здоров’я і щастя. Ваша сім’я для багатьох може стати прикладом для наслідування, тому я хочу, щоб так було і далі. Нехай у вашій родині панують гармонія та затишок, а ще взаєморозуміння і повага. У вашого синочка просто відмінні хресні батьки, які завжди будуть поряд з ним, будуть допомагати і підтримувати в усіх питаннях. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш хлопчик знаходиться під захистом Бога. Зі святом вас, мої чудові друзі. Щастя вашому синочку.

Кажуть, коли людина народжується, то на небі запалюється зірка, яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так от, а коли маленькій істоті, після народження, дається обряд хрещення, то його тьмяна зірочка розпалюється все яскравіше і яскравіше! І в день хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь послав до нього свого помічника, Ангела-Охоронця, щоб він оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай у день хрестин, зірка вашої малятка засяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

Моя дорога донечко, сьогодні у мене з’явилося повне право так називати тебе. Перед Богом я присягнулася, що буду тобі другою мамою, буду допомагати тобі щодня і радіти кожній твоїй посмішці. Малятко, мені так хочеться, щоб ти росла здоровою, самої красивою, ніжною і доброю. Нехай на твоєму шляху зустрічаються лише добрі люди, обходять стороною всі дрібні неприємності. Тепер ти моя сім’я, і я обіцяю, що завжди буду поруч, в той момент, коли ти мені будеш потребувати. Сьогодні ти наблизилася до небес, і там була поцілована Богом, а в нагороду отримала свого ангелика, який завжди зможе укрити тебе своїм білим крилом від будь-якої негоди і вітру. Малятко, у тебе попереду ще ціле життя, будь щаслива, доню.

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малюкові вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати його протягом всієї його життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Вітаю вас з цим чудовим подією! Бажаю, щоб відтепер ваше чадо було завжди під захистом Бога! Нехай ангели-охоронці завжди будуть стояти на його шляху і оберігати від смутку, страждань, розчарувань і падінь. Нехай ваші молитви будуть завжди почуті, а маленьке диво росте безтурботним і щасливим!

Вітаю з хрестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх бід і печалей, сім’ї міцною і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Сьогодні для вас і для вашого малюка, великий день. День, коли він, придбав собі, хрещених матір і батька. І тепер їх обов’язком, захищати та оберігати дитину. Нехай у вашого малюка, все виходить. Нехай з ним завжди його Ангел. Адже вважається, що хрещення, це таємничий обряд, який дає немовляті захист на все життя. Нехай він у вас, завжди йде по вірному шляху, шанує вас і радує досягненнями. А з ним, завжди будуть його хрещені батьки і Ангел даний Господом. Нехай він відчуває себе захищеним завжди. З хрещенням вашого малюка!

У день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своїй дитині лише найкраще, а він зможе проявляти безмежну повагу, адже це і є основою справді щасливою сім’ї. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб у ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виросте достойною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитині потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри у світле майбутнє, адже без цього неможливо уявити нічого, заснувати. Щастя, батьки та синочок.

У цей світлий і милостивий день ми сердечно вітаємо з хрестинами і дивне дитя, і його щасливих батьків. Нехай крила ангела хоронителя все життя оберігають дитину від всіляких негараздів, а Господь дарує йому щастя, здоров’я і довге життя! Бажаємо не знати смутку, розчарування й гіркоти, а тільки радість, натхнення та задоволення від кожного прожитого дня. Нехай відтепер і навіки навколо цієї дитини буде тільки добро і радість, нехай в житті його оточують тільки щирі люди і сприятливі обставини. І головне, нехай кожна його мрія стає реальністю, а серце завжди буде повно любові! З хрестинами! З Божим Благословенням!

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужніше і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою та красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали у скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності та процвітання.

Милий наш янголятко, сама славна і наша улюблена дівчинка! В цей день твій ангел-охоронець допоміг тобі піднятися на одну сходинку небесної драбини, яка веде до Господа. Нехай віра направить тебе на правильний шлях, обдарує духовною силою, яка проведе тебе життя. Рости здоровою, дорога хрещениця, красивою і щасливою. Нехай у твоєму житті радісні моменти затьмарюють сумні, добрі вчинки завжди радують рідних і близьких, а серце і душу гріє любов. Удачі у всіх починаннях, яскравих посмішок і сонячних днів.

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поряд ангел-хранитель, і ви бережіть своє дитя, правильно виховайте, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Сьогодні відбулася подія, яку важко переоцінити православному християнину! Сьогодні ваш малюк прийняв своє друге, духовне народження. Хвилювання цього дня залишаться в пам’яті незабутніх спогадом про те чудесне миті, коли ваша дитина стала ближче до Бога! Тепер за його плечем завжди буде знаходитися Ангел-хранитель, охороняючи від бід та небезпек. Так нехай все життя цього, поки ще такого маленького людини пройде щасливо! Нехай росте здоровим і приносить вам багато-багато радості!

Я хочу привітати вас, мої улюблені друзі, з хрещенням вашого хлопчика. У цей радісний і світлий день мені хочеться привітати вас і побажати всього самого прекрасного і доброго, що тільки може бути в цьому світі. Ви – просто нереальні батьки, які роблять усе для свого хлопчика, тому мені хочеться побажати вам терпіння. Хлопчаки завжди ростуть пустотливими і активними, так що за ними потрібне око та око. Мені хочеться побажати вам у цей світлий і святковий день всього самого хорошого, що допоможе вам і надалі залишатися приблизною і зразковою родиною. Я бажаю вашому хлопчикові міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. Він сьогодні просто чудово вів себе, навіть не плакав, а це вже дорогого коштує. Нехай вся його життя буде наповнене приємними миттєвостями і радісними подіями. Щастя йому і удачі у всіх починання!

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо йому побажати щасливого та довгого життя, нехай він завжди буде благословенний Богом, і нехай віра його буде щирою. У нього попереду ціле життя, повна і радості, і смутку. Так нехай же він навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З хрестинами!

Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Привітаю з хрестинами крихітку і бажаю, щоб ангел малюка ніколи не опускав свої крила і завжди захищав його від будь-яких бід, негараздів, хвороб і печалей. Нехай малюк росте щасливою і здоровою дитиною, нехай батьки і хресні завжди оточують своє чадо любов’ю, турботою, прекрасними мріями, нехай Господь проллє світло добра і благополуччя на життєвий шлях дитини.

Від душі вітаю з хрестинами крихти і бажаю всього самого доброго і світлого вашій родині. Нехай ваше дитя не хворіє і не знає страждань, нехай ангел малюка завжди зберігає від лиха і недобрих очей. Миру, любові, надії, віри і щастя в житті вашої дитини.

Мені хочеться привітати вас з цим світлим подією, з таїнством хрещення вашого хлопчика. В цей день він отримує справжнє благословення від Бога, він буде перебувати під захистом. Мені хочеться побажати вашому малюку міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. У нього попереду ще стільки самих різних приємних подій, святкових заходів, проте саме хрещення запам’ятовується на все життя. Незважаючи на те, що він ще маленький, ви навіть не сумнівайтеся в тому, що він буде згадувати деякі моменти. Я хочу, щоб він завжди був щасливий і успішний, а ви йому будете допомагати і підтримувати. При цьому з сьогоднішнього дня у нього є ще й хресні батьки, які будуть любити його не менше, ніж ви самі. Зі святом вас, мої дорогі! Нехай все буде так, як ви самі того бажаєте. Вдалого вам свята!

Вітаю! Вітаю! З хрестинами, сонечко! Тепер у тебе є захисники не тільки на землі, але і ще і Ангел Хоронитель на небі. Бажаю людського щастя — щасливого дитинства, цікавою юності і вдалою життя. Щоб ні образи, ні злість, ні розчарування не торкнулися твого сердечка.