Красиві привітання з хрестинами своїми словами, до сліз

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з кращих привітань з хрестинами простими словами і радійте разом з дорогими людьми

Вітаю вас з крестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашої дитини, нехай він завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи геть хвороби і прикрощі! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно християнським заповідям і заповітам. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває новіпрекрасні можливості і дарує позитив!

Цей день почався схвильовано і суєтне, ми все нервували і трошки боялися. Адже улюблений нами маленький чоловічок пройшов обряд хрещення. Тепер у мене є хрещеник і добрі куми. Всі ми зробили сьогодні велике, добру справу, відкривши перед нашим малюком світлу дорогу в майбутнє. Я хочу, щоб мені вистачило сил і мудрості гідно виконувати взяті на себе сьогодні зобов’язання. Адже це дуже важлива і значуща місія в моєму житті. Нашому малюку я бажаю бути міцним і здоровим як тілом, так і духом. Тепер, знайшовши заступництво небес, йому не страшні ніякі негаразди. Дорогим батькам хочу побажати любові та взаєморозуміння. Адже немає більшого щастя для дитини, ніж жити в родині, де мама і тато люблять і поважають один одного.

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Сьогодні важливе сімейне подія – хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво і виховання хрещених батьків – збагачувало і заповнювало внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа рука вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Щастя і здоров’я у ваш дім!

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поруч ангел-хранитель, і ви своє дитя бережіть, правильно виховати, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.