Привітання з Трійцею своїми словами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з оригінальних привітань з Трійцею українською мовою і радійте разом з дорогими людьми

У день світлого, теплого свята Трійці – бажаю добра, благополуччя, частіше дарувати всім свою сліпучу посмішку, бути терпимими і великодушними до оточуючих нас людям, проявляти чуйність і врівноваженість, завжди бути чесним перед самим собою.

Прийми від мене найщиріші вітання з цим чудовим святом – Трійцею! Хочу побажати від душі тільки найкращого! Головне – проси у Господа допомоги в усьому, і він ніколи не залишить тебе! Будь вдячний за те, що маєш, і старайся це примножити! Здоров’я і удачі!

Нехай наша зелена планета кружляє тебе в атмосфері радості, нехай небо посилає тобі щасливі події, а Господь оберігає від бід. А ти хай прославляє Його кожен день, особливо сьогодні, в свято Трійці.

Як на Трійцю Святу все в зелень одягнене, так і вам бажаю душею цвісти, тілом не в’янути і настрій мати райдужне! І нехай нас зберігають Отець, Син і Святий Дух!

З Трійцею! Нехай світло і радість, любов і щастя увійдуть в ваш будинок. Нехай всі негаразди і проблеми зникнуть і розчиняться в темряві. Нехай Господь допомагає вам долати всі складнощі легко і невимушено. Нехай у вашій душі буде гармонія!

Вітаю зі святом Трійці і від чистого серця бажаю, щоб в житті завжди горіло яскраве вогник надії і любові, щоб віра ніколи не покинула твого серця, щоб в душі постійно жила радість і натхнення до добрих справ. Нехай твоє життя завжди буде прикрашена квітучими гілками удачі і пишною зеленню щастя, як в це світле свято.

У Трійцю бажаю, щоб всі дні з твої були світлі від надій, обласкані добротою і любов’ю. Нехай віра в себе і Всевишнього дає щоденну енергіюдля управління всіма життєвими справами.

Сьогодні ми відзначаємо свято єдності трьох світлих святинею, свято Святої Трійці. У цей день ангели на небі моляться про наше здоров’я і благополуччя. Вітаю Вас зі святом і бажаю щастя, миру Вашому дому, здоров’я і світлої любові. Нехай Ваше життя буде такою чистою, як джерельна вода. Нехай птах удачі обов’язково часто прилітає до Вас. Нехай Вас, обходять печалі і біди. Нехай добро супроводжує Вас на всьому життєвому шляху. Нехай Господь вказує Вам правильний життєвий шлях.

Цей день священний для всіх віруючих. Тому саме сьогодні слід починати все добрі справи, допомога нужденним і співчуття до слабких. Бажаю вам, щоб кожен добрий вчинок не тільки наповнював вашу душу світлом, але і приносив вам успіх, удачу і благополуччя.

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят – Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас.