Привітання з Трійцею своїми словами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з оригінальних привітань з Трійцею українською мовою і радійте разом з дорогими людьми

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Прийми мої найщиріші побажання в це світле свято – День святої Трійці. Хочу побажати, щоб він подарував тобі все те, про що мрієш, щоб доброта, світло і щастя наповнили твоє серце, а життєві обставини завжди складалися тільки в твою користь! Бажаю тільки кращого!

Вітаю з чудовим святом Трійці. Бажаю яскравого світла щастя і добра, миру і благодаті в твоєму житті. Нехай Пресвята Трійця допоможе знайти і віру, і надію, і любов, нехай у цей день здійсняться найзаповітніші мрії душі, нехай неодмінно знайдеться відрада для серця.

Дорогі наші брати і сестри, вітаємо вас з Трійцею! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди був поруч Христос і допомагав у всьому! Нехай благословляє Господь ваші добрі справи, добрі думки і добрі душевні пориви! Нехай допоможе вам бути схожими на нашого Спасителя, нехай дасть вам глибокої віри, великої мудрості і Святого Духа! Чистого вам неба, ласкавого сонця та довгого життя з Богом!

У святе свято Трійці бажаю вам впустити в душі любов, доброту, спокій! Нехай пишні зелені гілки в вашому домі шелестять ароматними листочками і спонукають вас творити добро! Бажаю вам зеленого світла у всіх добрих справах і світлих починаннях! Щастя і затишок у вашому будинку нехай оберігає ваш ангел охоронець, той який у вас зараз за спиною!

Прийміть поздоровлення у свято Трійці! Сьогодні я хочу вам побажати всього самого доброго і хорошого, щоб життя дарувала безмежні радості, щоб любов заповнювала собою весь простір, а життя дарувала натхнення і впевненість в своїх силах!

Від душі вітаю з чудовим святом Трійці і хочу побажати, щоб в поле твого життя яскравими фарбами простягалися квіти щастя і зелень надій. Нехай не вичерпається джерело натхнення і віри, нехай завжди буде привід для посмішок, нехай променями доброти і радості завжди наповнений буде твій будинок.