Кращі християнські привітання з днем народження українською мовою

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з щирих християнських привітань з днем народження до сліз і радійте разом з дорогими людьми

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, повернена до бога, буде чиста і умиротворення. Нехай на столі завжди – досхочу, у праці – у справах, а в любові – по серцю!

Вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю, щоб за Божим велінням твоє серце завжди прагнуло до благодіяння і справжнього щастя, щоб твій ангел вірно зберігав твою душу і не впускав в неї злих намірів, щоб твій шлях простягався рівною і світлою дорогою, освітленої променями доброти і милосердяБожого.

Світ – це зупинка нашого тимчасового перебування.Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-хранитель оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!

Бажаю благ від щирого серця, любові до межі, Нехай життя, триватиме, в роках залишить славний слід, І хай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

Нехай благодатним залишається завжди твій життєвий шлях, нехай Бог береже тебе від бід і злих намірів, нехай в цей світлий день твоєї душі – в день твого народження, ангел направить тебе на істинний шлях щастя і любові. Бажаю миру і поваги, діянь на благо суспільства і щирої вдячності серця за подароване життя.

Нехай серце зрадіє і душа наповниться вірою, нехай Господь благословить і пошле добру надію в цей світлий і чудовий день, день твого дня народження. Бажаю миру і здоров’я, милосердя і великодушності, любові і щастя.

Вітаю з іменинами! Бажаю жити повним і насиченим життям. Нехай праведність йде в ногу з бажаннями. Духовне зростання дарує умиротворення і задоволення, кожен божий день. Нехай стороною обійдуть тебе пороки і недруги. Нехай добрий і щирий буде твій душевний настрій. Щастя тобі і доброти!

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні і близькі залишалися поруч.

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!