Оригінальні привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з красивих привітань з Яблучним Спасом простими словами і радійте разом з дорогими людьми

Вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тепла в будинку, добрих новин і благодатної атмосфери навколо! Цей світле свято наповнює миром серця близьких людей і робить чистими помисли. Нехай в твоїй душі вічно живе Божа Благодать, а любов родичів зігріває в скрутні хвилини.

Хочу привітати вас з тим святом, яке відзначають щорічно саме в цей жаркий і сонячний літній день – шостого серпня. Насправді, це свято під цікавою назвою Яблучний спас знаменує собою початок нового сезону – осені. Вам здається, що до осені ще цілий місяць, але за календарем православних слов’ян осінь вже настала. Хочу привітати вас з цим прекрасним святом, а також побажати вам всього самого світлого і доброго. Мені хочеться бачити вашу посмішку, бо в цей чудовий святковий день немає місця для смутку й печалі. Нехай всі ваші бажання будуть виконуватися, а всі плани реалізовуватися. Їжте яблучка і насолоджуйтеся сьогоднішнім чудовим святом. Проведіть цей день разом зі своїми близькими і рідними. Обов’язково відвідайте храм, щоб отримати благословення. Успіхів!

Хочу привітати вас сьогоднішнім святом, який іменується як Яблучний спас. Я хочу побажати вам чудового настрою протягом всього цього дня, та й взагалі протягом всього вашого життя. Сподіваюся, що сьогодні в вашому домі пануватиме аромат свіжих плодів яблучок, які потім ви освятите в церкві. Отримайте благословення від Господа в день Преображення Господнє. Як ви розумієте, в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється холодної восени, а ось яблучка, які дозволяють планувати загубитися в осінньої хандри. Хочу побажати вам благополуччя, а також взаєморозуміння у вашій родині. Проведіть цей день зі своїми рідними та близькими, але головне, щоб сьогодні не було місце для смутку і печалі, тому що таке свято передбачає радість і світлі думки. Вдалого святкового дня вам! Спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте друзів.

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець – Ісус Христос.

Преображення Господнє – це світлий, чистий свято! Вітаємо вашу сім’ю, бажаємо здоров’я і всіх благ в цей божественний день!

Дорогий татко! Ось і настав світле свято Яблучного Спаса. Хочу побажати тобі в цей день міцного здоров’я, сильного тіла і сильного духу, радості в душу і солодощі на святковому столі! Нехай щедре літо і волшебніца- осінь дарують тобі тільки хороші і яскраві дні, а все сумні спогади нехай безслідно зникнуть. Нехай на столі твого будинку завжди красується коровай – символ достатку і благополуччя!