Красиві привітання з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з щирих привітань з Яблучним Спасом у прозі, до сліз і радійте разом з дорогими людьми

Від душі вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім’ю від горя і лиха, щоб життя твоя була такою ж яскравою, соковитою, смачною і солодкою, як стигле яблуко. Здоров’я і блага, миру і щастя, любові і добрих чудес!

Любові та поваги, врожаю і достатку хай швидше принесе тобі свято Яблучного Спаса. Сьогодні природа вступила в новий період свого розвитку, так нехай і ти отримаєш бажані зміни у своєму житті. Весняної радості, літньої легкості і осені забезпеченості тобі не тільки в святкові дні.

Вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тепла в будинку, добрих новин і благодатної атмосфери навколо! Цей світле свято наповнює миром серця близьких людей і робить чистими помисли. Нехай в твоїй душі вічно живе Божа Благодать, а любов родичів зігріває в скрутні хвилини.

Вітаю з Яблучним Спасом! Нехай Всевишній береже твій будинок від негараздів і бід, тривог і печалей. Нехай терпіння,мудрість і щирість принесуть свої плоди, зроблять життя простої і радісною. Нехай наливні яблучка наповнюють будинок ароматом щастя!

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву – Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.

Нехай погода в Яблучний Спас буде теплою і ласкавою, щоб і зима потім була доброю! Нехай до тебе будуть добрими люди! Нехай в будь-який час року на столі будуть яблука і все, що душа забажає, адже це свято приносить урожай!

Я хочу привітати вас з таким світлим святом, як Яблучний спас. Це свято відзначають в нашій країні щорічно в цей жаркий день – шостого серпня. Незважаючи на те, що до кінця літа залишається ще місяць, це свято означає початок осіннього періоду. Сьогодні той день, який передбачає, що люди будуть їсти освячені яблука, тому що це благотворно позначається на них. Це означає, що і ви теж повинні будете придбати яблучка, а ще можете приготувати що-небудь смачне, щоб порадувати своїх рідних і близьких. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благословення. Намагайтеся не забувати про це святковий день, тому що він грає дуже важливу роль для всіх нас. Проведіть цей чудовий і такий світлий день разом зі своїми рідними та близькими. Отримайте задоволення від цього дня.