Оригінальні привітання з хрестинами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з оригінальних привітань з хрестинами своїми словами, у прозі і радійте разом з дорогими людьми

Дорогі друзі мої, ви сьогодні хрестіть свого синочка. Я хочу сказати тільки приємні і позитивні слова в цей день. Нехай у вас все складається на 100%. Знаєте, я вірю в те, що у вас в родині обов’язково все буде грати тільки яскравими і позитивними фарбами. Бажаю, щоб ваш синок активно ріс і ставав активним, справжнім чоловіком. Хочу побажати міцної сім’ї і дивовижних досягнень, незважаючи ні на що. Я знаю, що потрібно докласти трохи зусиль для того, щоб створити справжню сім’ю. Хочу побажати безмежної захисту Господа, адже він насправді готовий до чого. Ваш малюк обов’язково отримає довге і радісне життя, в якій будуть тільки яскраві, незвичайні повороти. Господь обов’язково подарує йому багато можливостей для активного розвитку і досягнення поставлених цілей. Скористайтеся наданими шансами успіху, будь ласка.

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

Вітаю з крестинами. Нехай ангел твій шлях очистить від бід і тривог, нехай хресні батьки променями світла і радості осяє твою дорогу, нехай легкої і щасливої ​​буде твоя доля, красивою і веселою – життя, відкритої і доброї – душа.

Вітаю з крестинами вашого янголятка і від душі бажаю світлою, доброю, щасливою мирної, радісного життя вашій дитині, в який батьки і хресні будуть вірними і сміливими захисниками від усього поганого. Миру вашій родині і здоров’я, яскравих свят і чудесних миттєвостей з коханою крихіткою.

Привітання з хрестинами у прозі

Привітання з хрестинами у прозі

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в мирі та гармонії як з собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Дорогий малюк! В цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвін і луна церковних молитов повідало про твоє хрещенні. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання і звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

Вітаю з крестинами чудового дитинку. Бажаю, щоб дитину завжди оточувала любов близьких і турбота, радість, щастя і доброта. Бажаю миру і здоров’я всієї вашої сім’ї, бажаю сильного і невтомного ангела захисту для вашого дитя.