Оригінальні привітання з хрестинами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з оригінальних привітань з хрестинами своїми словами, у прозі і радійте разом з дорогими людьми

Вітаю з крестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-хранитель був завжди з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Щиро вітаю дитинку, батьків і хрещених з крестинами! Нехай життя буде яскравою і щасливою, дні наповнюються Божою благодаттю і приємними подіями. Здоров’я і всього самого доброго!

Сьогодні на одного православного чоловічка стало більше. Від душі вітаю з крестинами маленьке диво. Бажаю тобі, малюк, здоров’я і щастя. Нехай Господь благословляє тебе на добрі справи, нехай твій ангел тебе вберігає від всіх бід і печалей. Рости веселим, добрим, слухняним, допитливим, талановитою дитиною!

Від щирого серця вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хресного і хресну, які будуть з ним поруч в будь-яку хвилину, але і заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячим чоловіком!

Вітаю вас з крестинами вашого сонечка! Нехай Господь завжди оберігає ваше чадо і допомагає йому у всьому! Бажаю дитині міцного здоров’я, море барвистих емоцій і яскравих відкриттів, адже цей величезний світ такий прекрасний!

Батьки прекрасного синочка,я хочу вам побажати щастя і міцної родини. Будь ласка, зберігайте і оберігайте своє дитинча, адже він насправді заслуговує вашої захисту. Хочу побажати вам щасливих спільних днів, коли буде можливість активного розвитку в обраному напрямку. Будьте готові до того, що синочка потрібно буде виховувати, але він обов’язково віддячить вам, що розвиваються характером і отриманням основних цінностей, розумінням існуючого світу. Дорогі батьки, я хочу побажати вам вирости сина, який стане справжнім представником сильної статі, зможе піклуватися про вас і своєї сім’ї. Вірю в те, що у вас все обов’язково складеться на 100%. Господь обов’язково проведений вас по потрібному шляху. Бажаю щастя і віри в світле майбутнє. Прийміть мої щирі вітальні слова з крестинами.

Сьогодні відбулося велике чудо, адже в мирське життя завітав ангел-хранитель. Він повинен охороняти вашу прекрасну дочку, дарувати їй щастя. Сподіваємося, що ангел обов’язково успішно впоратися з поставленими перед ним завданнями, завдяки чому будь-які біди і навіть печаль, поганий настрій ніколи не зможуть наздогнати чарівну принцесу. Нехай Господь направляє вашу дочку по життєвому шляху, відкриваючи тільки потрібні двері. Прийміть щирі вітання з чудовим святом!