Різдвяні привітання українською

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з гарних Різдвяних привітань українською і радійте разом з дорогими людьми

З Різдвом Христовим вітаю чудову жінку. Бажаю світлого світу і щастя в родині, доброї надії в душі і щирого кохання в серці, яскравого вогню в родинне вогнище, небесної благодаті і щедрою радості в домі.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Моя дорога хрещениця, з Різдвом! Бажаю, щоб твоя світла голівонька завжди знаходила собі заняття, золоті руки були зайняті улюбленою справою, а добре серце було зігріте любов’ю! Бажаю тобі бути збереженості від нещастя!

Вітаю з Різдвом. Нехай світло надії не згасне, нехай в будинку оселиться щастя, а в серці завжди живе любов.

Дорога і улюблена хрещена! Нехай Ангели своїми свічками висвітлять твій будинок в цю Різдвяну ніч. Нехай вони принесуть з собою благополуччя, любов, достаток і щастя. Нехай святий дух Різдва зробить твоє життя казкової, успішної і безхмарним. Бажаю тобі безмежного здоров’я і тільки добрих і щирих почуттів. З Різдвом!

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

Нехай чарівні іскорки зірок, прикрасивши Різдвяне небо, принесуть тобі підсвідоме відчуття казкового чуда, нехай подарують віру в мрію і виконають найпотаємніші бажання твоєї душі, щоб доверху наповнити твоє життя безмежним щастям.

З Різдвом Христовим. Нехай твоя любов збагачує тебе силами і вірою, нехай твоя доброта відкриває перед тобою дорогу до щастя і благополуччя.

Моя улюблена, моя єдина, моя незрівнянна королева! Я бажаю тобі завжди бути такою ж неповторною і прекрасною, як сніжна героїня казки, але щоб в твоєму серці завжди вирувала пожежа любові і пристрасті. Пуску і життя твоє нагадує добру казку, з чудесами, чарівниками і веселими пригодами. Бажаю тобі величезного щастя в це велике і світле Різдво. Зі святом!

Нехай Різдво Христове принесе в твій будинок багато радості, добра і щастя! Нехай це чудове свято буде наповнений посмішками близьких людей, теплими зустрічами і відчуттям повної гармонії! Нехай Господь завжди оберігає тебе і твою сім’ю!

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!