Різдвяні привітання українською

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з гарних Різдвяних привітань українською і радійте разом з дорогими людьми

У це свято бажаємо вам абсолютного миру в душі і приємного проведення часу серед рідних і близьких. Нехай у вашому домі панує любов, благополуччя і взаєморозуміння. А це і є щастя.

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай заповітне і найдобріше бажання ваше виповниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомленнявласного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а нині залишається радісним і успішним!

Христос народився! Славімо Його! Хочу побажати тобі в різдво, щоб любов оточувала всюди. Достатку – щоб стіл завжди був сповнений, рахунки по комуналці оплачені і залишалося на новенький смартфон і шубу.

З Різдвом Христовим! Нехай Христос принесе розсудливість і удачу в твій будинок!

З Різдвом Христовим! Нехай це свято наповнює душу і серце світлим почуттям любові і умиротворення. Нехай міцніють сімейніі дружні узи. Нехай у вашому домі панують мир, розуміння і згода.

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.

Вітаю тебе мій коханий, дорогий і коханий чоловік! Нехай цей день Різдвяних свят, наповнить всю нашу життя казковою та чарівною атмосферою. Бажаю тобі, як казкового богатиря, перемагати будь-які складності, долати будь-які труднощі і без розуму любити свою улюблену принцесу. З Різдвом!

Краса душі нехай завжди допомагає Вам рухатися по життю. Нехай гармонія буде в серці, щоб кожен день наповнювався світлом і добром, словами любові і рідними обіймами. Нехай чудесам завжди буде місце, а вірі не залишати думок. З Різдвом Христовим!

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

Нехай найдобріший свято Різдва буде для вас самим приємним. І нехай сам Господь подарує вам смиренність і силу духу. І нехай божественна благодать увійде в кожен будинок. І Різдвяна казка нехай подарує вам хвилини радості. З Різдвом вас.