Різдвяні привітання українською

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з гарних Різдвяних привітань українською і радійте разом з дорогими людьми

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Бажаю, щоб ваш будинок був сповнений вірних друзів, стіл буде накритий безліччю страв, нехай гостинність і доброта були завжди вічними ангелами-охоронцями, які оберігають ваше сімейне вогнище! Нехай чаша любові буде повною і щастям наповнюється твоє серце! Нехай в цей чарівний і святковий вечір збуваються всі ваші бажання! Вірте, що ваше справжнє прекрасно, і нехай у вас завжди будуть сили зробити його таким, утримати своє щастя в теплих руках, у самого серця, і примножити його! Нехай у ваших серцях ніколи не вмирає віра, надія і любов, адже це основа хорошого майбутнього. Нехай ваше життя наповниться радістю, бажаними перемогами і хорошим настроєм! Вітаю вас зі доконаним чарами, яке ви створили самі! З Різдвом!

У цю зимову пору, коли земля одяглася в білосніжну шубу заметів, а новорічний настрій наповнило душу хвилюючим очікуванням свята, я вітаю вас з Різдвом. Нехай ваші серця співають від щастя, душі наповнюються добром і милосердям, а в домі панують мир, любов, взаєморозуміння і достаток. Обов’язково згадайте сьогодні бажання, адже в цю казкову ніч воно обов’язково збудеться.

Різдвяні привітання у прозі

Привітати на Різдво у прозі

З Різдвом Христовим, син мій. У це чудове свято я бажаю тобі, дорогий, здоров’я, сил, наполегливості, мужності, удачі. Нехай ангел твій завжди буде з тобою, нехай в житті кожен день обіцяє успіх, благополуччя і радість. Бажаю щасливого Різдва і щасливого шляху по життю!