Привітання з хрестинами до сліз

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з щирих привітань з хрестинами своїми словами, до сліз і радійте разом з дорогими людьми

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поруч ангел-хранитель, і ви своє дитя бережіть, правильно виховати, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Ось і прийшов цей світлий і радісний день. Малятко стала православною і знайшла свого янголятка! Хочу побажати, щоб життєва дорога була доброюі щасливою, щоб на шляху зустрічалися тільки вірні друзі і хороші люди, щоб доля обдарувала великою любов’ю і міцним здоров’ям.

Вітаю з цим особливим днем, одним з найважливіших подій у житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

В день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своєму малюкові тільки найкраще, а він зможе виявляти безмежну повагу, адже це і є основою воістину щасливої ​​родини. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб в ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виростить гідною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитинці потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри в світле майбутнє, адже без цього неможливо нічого уявити, заснувати. Щастя, батьки і синочок.

Вітаю з крестинами. Бажаю дитині щастя і здоров’я, миру і любові, яскравого дитинства і благополуччя в житті. Нехай Бог відводить від тебе будь-яке лихо, нехай кожен день, милий дитина, дарує тобі радість, посмішку, сміх, захоплення і цікаве захоплення.

Вітаю дитину і батьків з крестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові і турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і заздрощів. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Хрещення дитини – важливий обряд, через який саме ваша сім’я пройшла сьогодні. Я хочу привітати вас і вашого чудового синочка, який сьогодні отримав благословення від Бога. Я хочу побажати вам всього самого прекрасного, доброго і світлого, що тільки є в цьому світі. Мені здається, що на даний момент немає нікого щасливіше, ніж ви. Нехай цей день назавжди змінить життя вашої прекрасної сім’ї, причому виключно в кращу сторону. Я хочу, щоб ваш маленький хлопчик ріс і з кожним роком ставав дедалі міцнішим. Нехай він радує вас своїми успіхами і досягненнями, яких точно буде багато. З святковим днем ​​вас, мої чудові друзі! Запам’ятайте цей день, як один з найбільш яскравих і барвистих у вашому житті. Відсвяткуйте цей день так, щоб запам’ятати на довге життя. Всього вам найкращого!