Привітання з днем народження сину від батьків, мами, батька до сліз

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з самих красивих привітань з днем народження сина від тата, мами своїми словами і радійте разом з дорогими людьми

Синок, наш найясніший і рідний чоловічок. З твоєю появою ми знайшли новий сенс життя, море щастя і радості. З Днем народження милий! Нехай ангел охоронець завжди оберігає тебе від неприємностей і невдач, а доля щедро обдаровує успіхами у всіх любовних і робочих справах.

Синуля! Ти – наша гордість і наша радість. Хочемо побажати, щоб все в твоєму житті складалося саме так, як того хочеш тільки ти. Нехай в твоєму житті будуть лише ті люди, яких ти хочеш в ній бачити. А ми, будь впевнений, зрозуміємо і підтримаємо тебе в усіх твоїх ідеях і починаннях. З Днем народження!

Дорогий сину, вітаю тебе з днем ​​народження. Нехай твій шлях висвітлюють яскраві зірки, нехай ангел захищає тебе від бід, хай будь-яку справу буде тобі по плечу, нехай в твоєму серці живе любов, а в душі живе щастя.

Улюблений син, від всієї родини вітаємо тебе з особистим святом! Бажаємо тобі блаженного щастя, щоденних радощів, бездоганною фізичної форми, запаморочливих досягнень! Дуже сильно любимо тебе, поважаємо, цінуємо, дорожимо! Ти для нас завжди будеш найкращим! Господь дав тобі величезний дар! Молимося з мамою про тебе Богу, віримо, що у тебе все вийде! З Днем народження тебе, коханий! Нехай Божа Слава буде особливим чином бути тобі! Нехай надприродні Божі чудеса виллються в твоє життя і Божа благодать, і милість супроводжують тебе, де б ти не був! Віримо, що ти покликаний для великих речей в цьому світі, і що ти впевнено дійдеш до кінця і виконаєш все, до чого Господь тебе закликав! Бажаємо різних радощів і задоволень! Нехай збуваються твої мрії! Ти – подарунок від Бога, за що ми йому вдячні! Нехай твоє життя стане яскравою, повної посмішок і добрих людей! Море позитиву і любові тобі, синку!

Вітаю чудових батьків з днем ​​народження улюбленого сина. Бажаю, щоб ваш хлопчина ніколи і ні в чому не потребував, щоб з кожним днем ​​він ставав впевненіше в собі і без сумніву самостверджувався. А батькам бажаю сімейного блага і взаємної любові, безмежних можливостей, сил і терпіння.

З Днем народження, дорогий син! Бажаю тобі неймовірного щастя, неодмінно бути здоровим, цікавою і яскравою життя, незабутніх вражень. Завжди бути сміливим і відважним, успіхів у всіх твоїх починаннях, домогтися в житті всього, чого ти тільки забажаєш. Синок, спасибі тобі, що ти є!

Щороку, в одне, і теж час до нас приходить день народження. І, хоч ми подорослішали на рік, але в душі завжди залишаємося дітьми, тому, що віримо в чудо. Милий синку, вітаю тебе зі святом. Прийми від батька найдобріші і теплі побажання. Нехай сьогоднішній день принесе тобі тільки гарний настрій, нехай збудеться задумане. Нехай любов’ю оточують тебе завжди рідні та друзі, нехай твій будинок буде повною чашею. Дай Бог, щоб всі проблеми вирішувалися легко і просто. Будь завжди на коні, і тримайся міцно в сідлі. Всіх благ тобі, рідний, і благополуччя.

Дивіться також