Оригінальні Різдвяні привітання українською мовою

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з оригінальних Різдвяних привітань простими словами і радійте разом з дорогими людьми

Сьогодні світлий, добрий свято! Всім побажати я хочу в цей день, щоб в серцях вашихзавжди жило добро, щоб душі ваші були зігріті любов’ю. Нехай Ангели вкривають вас своїми крилами, захищаючи від всіх бід, негараздів і печалей, зберігають вас і ваших близьких від хвороб і зла. Світла і світу вам! З Різдвом Христовим!

Вітаю з наступаючим Різдвом Христовим! Хочу побажати достатку, міцного здоров’я, щирих посмішок, щоб кожна хвилина була сповнена радістю і щастям. Нехай це свято принесе тобі тільки кращі моменти, які залишаться в пам’яті на все життя.

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай богатирське здоров’я завжди буде вашим супутником, так само як і удача. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні друзі!

З Різдвом Христовим. Бажаю, щоб у твоєму серці розквітала любов, щоб в твоїй душі звучала пісня щастя. Нехай цей добре свято подарує вогник надії для тебе, мила жінка, нехай в цю мить перед тобою відкриються двері до істиною красі і блаженства.

Сьогодні торжество, яке уособлює справжнісіньке диво – Різдво Христове! Бажаю з дитячою наївністю знову повірити в прості і зрозумілі чудеса, які відбуваються з нами щодня! Так ти зміцниш віру і силу, а потім зможеш згадувати і втілювати в життя більш вагомі бажання!

Нехай Різдвяна зірка вкаже Вам вірну дорогу і принесе тепло в Ваш дім! Будьте здорові, вірте в диво і прославляйте Христа.

Вітаю з Різдвом! Бажаю не просто Божого благословення і тихій, затишній душевності, а щоб Ангел підпалив гніт запалу в душі і допоміг спалахнути справжнім щастям і умінням це щастя відчувати і цінувати!

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

З Різдвом Христовим. Миру і блага, щастя і любові, радості і везіння, натхнення і здоров’я. Нехай твоя надія тебе не покидає, нехай твоя віра робить тебе сильнішим. Опирайся лихим вітрам і йди в напрямку успіху.

Улюблена моя жінка, краса моя люба, вітаю тебе з Різдвом. Нехай скрип снігу під ногами і світіння яскравою місяця подарують казкову атмосферу для твоєї душі, нехай добра заметіль за вікном і вірна любов моя наповнять радістю і світлом всі дні календаря.