Найкращі привітання з Різдвом українською

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з зворушливих привітань з Різдвом українською мовою і радійте разом з дорогими людьми

Улюблений, вітаю! Нехай Різдво дозволить тобі вірити в чудеса, насолоджуватися морозним ранком, сонячними днями і вечорами в колі близьких. Нехай збере це свято сім’ю, щоб збулися мрії, попрощалися образи. Вмитися бажаю святою водою, яка змиє гріхи і невірні вчинки. Зі святом!

Нехай невидимі магічні нитки, які з’являються в Різдво, огорнуть тебе. Постарайся відчути їх божественне дотик. Не бійся і довірся їм. Адже це янголята плетуть їх, щоб істинним віруючим послати благодать. Подумай про самому бажаному на світлі. Бажаю, щоб твоя задумана мрія здійснилася! Зі святом!

Дорогі батьки! З Різдвом! Це свято надії і віри, ви завжди в нас вірили, допомагали і дбали, а ми завжди знаходили в вас любов і підтримку. В цю світлу ніч сподіваємося, що і вас підтримує наша любов і вдячність. Нехай наша сім’я примножується, але в ній завжди буде панувати атмосфера затишку та злагоди!

Дорогі колеги, мої друзі, я всіх вітаю з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і чарівний свято подарує кожному яскраве світло душі і справжню радість серця. Бажаю вашим сім’ям щастя і благодаті, а вашимідеям – широких можливостей і перспектив.

Прийміть мої щирі вітання з Різдвом Христовим! Незважаючи на зиму, це два дуже теплих свята, які несуть людям світло і радість від очікуваних змін. Вони об’єднують нас навколо головних цінностей життя – любові і милосердя, благополуччя сім’ї, здоров’я дітей і близьких. Від щирого серця бажаю Вам у Новому році допомоги Божої в справах, міцності душевних і тілесних сил.

У Різдво прийнято збиратися всією сім’єю за столом, вітати один одного і загадувати бажання. Я хочу привітати всю свою родину, яка сидить за цим святковим столом. Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом і бажаю тобі ніколи не сумувати і не хворіти. Ти повинна весь час посміхатися, тому що тобі йде посмішка. Татко, тобі я хочу побажати терпіння і удачі, яка дуже необхідна в твоїй роботі. І старайся більше часу проводити з нами. Своєму братику я хочу побажати успіхів у навчанні, яка іноді може приємною, дорогий. Бабусі і дідуся я хочу побажати міцного здоров’я і довгих років життя. Ви ще повинні поняньчити правнуків своїх. Я вас всіх дуже люблю! Хочу, щоб всі ваші бажання і мрії здійснилися.

У Різдво хочеться чудес і чарівництва. Як дитина, чекаєш якоїсь магічної зустрічі, несподіваного сюрпризу і нескінченного потоку подарунків. Я хочу побажати тобі, щоб світле свято став поворотним моментом в твоєму житті. Нехай в цей день тобі вручають премії, освідчуються в коханні, повертають борги і щиро дякують за твою допомогу і зусилля! Будь щасливий, тому що Різдво саме для цього і існує!