Короткі привітання з Різдвом

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з найкращих коротких привітань з Різдвом українською і радійте разом з дорогими людьми

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю яскравого мерехтіння щастя душі, вічного сяйва доброї надії, велике і чисте кохання в серці.

З Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб Різдвяний Ангел завжди оберігав Вас, приносив у Ваше життя лише щастя і добро. У родині бажаємо мудрості, терпіння, спокою, взаєморозуміння.

З Різдвом! Бажаю здійснення усіх заповітних мрій. Щоб в житті було мало мрій, а тільки яскраво світило сонце.

Різдво – свято любові і тепла. Нехай серце перейметься співчуттям, зігріває тих, кому сумно, подарує любов, а вона додасться і повернеться! Зі святом вас!

У Різдво Христове побажаю всім серцем завжди вірити в світло і турботу, що дарує Бог, в любов і щирі почуття. Зі святом!

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Нехай в цей день возз’єднаються близькі за столом, всі будуть радісні, здорові, щасливі і сповнені надій. Віри, любові, терпіння і душевної доброти! З Різдвом!

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Нехай Різдвяний мороз принесе у ваше життя душевне тепло, сердечне благополуччя, взаємну любов і міцну віру. З Різдвом Христовим!

Бог прийшов у світ немовлям, щоб звести людину до Небес! До це світле свято Різдва бажаю вам різдвяної радості, світла і світу на весь наступний рік! Христос ся рождає!

З Різдвом! Нехай всі двері для вас будуть відкриті, у всіх справах супроводжує удача, а душу наповнюють гармонія і радість.

З різдвяними чудесами, магічними небесами, чарівними вогнями. Святими днями. Бажаю благих вістей, довгоочікуваних зустрічати гостей, мирного небосхилу, сімейної ідилії в будинку.

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю запалити у своєму серці яскраву зірочку доброти і любові, і нехай вона світить завжди. Миру і здоров’я тобі і дорогим тобі людям!

З Різдвом! Бажаю процвітання і процвітання. Нехай чарівне свято наповнить серце радістю і дарує душевне благополуччя.

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

Бажаю, щоб ти завжди був укритий крилом ангела, ніколи не потрапляв в неприємності, а завжди був успішний, щасливий і здоровий. З Різдвом!