Найкращі привітання з хрестинами у прозі, до сліз

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з сучасних привітань з хрестинами своїми словами і радійте разом з дорогими людьми

Дорогі батьки прекрасної дівчинки, ви заслуговуєте поздоровлень і найщиріших побажань. Сьогодні відбулися хрестини вашої дочки, яка наблизилася до Господа і тепер може відчути Божу допомогу. Бажаємо сильної віри, яка обов’язково направить на правильний шлях і дозволить успішно подолати будь-які життєві перешкоди. Бажаємо дівчинці рости енергійної і здоровою. Нехай донечка кожен день радує якимись особистими досягненнями, своїм хорошим настроєм. Вітаємо з крестинами!

У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому посмішок яскравих, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай малюк долає будь-які труднощі на шляху, нехай не турбують маленьке серце образи і печалі.

Вітаю з крестинами вас і вашу дитину. Від щирого серця бажаю Божої благодаті в житті дитини, миру і щастя вашій родині. Нехай ваше чадо росте в постійному оточенні любові, турботи, чуйності, розуміння і радості. Бажаю міцного здоров’я дитинці, а також його батькам і хрещеним.

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Вітаю з крестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх негараздів і печалей, сім’ї міцної і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Від щирого серця вітаю з крестинами маленького янголятка. Нехай тепер його життя тече довгої і спокійною рікою під благословінням Бога, нехай в хвилини труднощів доля дарує чудо, нехай завжди відкритою і доброю буде душа дитини.

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!