Християнські привітання з днем народження своїми словами, українською мовою

Найкрасивіші та оригінальні християнські привітання з днем народження своїми словами, українською мовою

Нехай небо в цей день пошле тобі радість і світлу надію, хай Бог тебе благословить і обдарує щастям. З днем народження тебе! Нехай життя твоє буде сповнена благих діянь, добрих вчинків, великодушність і милосердя, співчуття бідним і вірною допомоги хорошим людям.

Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб в тебе завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості…

Вітаю із радісним і світлим днем — днем, коли на небі засяяла твоя зірка, коли на світ з’явився добрий чоловік. Ця людина — це ти. З днем народження. Нехай Бог благословляє і освітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне до щастя і добрим діянням. Нехай у твоєму домі будуть здоров’я, благополуччя і злагода.

З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

Свічка не гасне, зміцнюється надія, Хай радість буде в серці і блаженний мир, нехай Завжди будуть білосніжними одягу, Щоб трубний годину Господь покликав на шлюбний бенкет.

Вітаю тебе з днем народження. Бажаю, щоб за Божим велінням твоє серце завжди спрямовувалося до благодеянию і справжнього щастя, щоб твій ангел вірно зберігав твою душу і не впускав у неї злих умислів, щоб твій шлях тягнувся рівною і світлою дорогою, освітленої променями доброти і милосердя Божого.

Нехай Господь благословить вас на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг торжествувати над мирськими проблемами! Нехай благословить вас Господь на вірне служіння йому, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай Господь благословить вас на добру справу, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться, з Божою допомогою! Вірте, надійтесь і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже здобудете перемогу! З Днем Народження!