Зворушливі привітання з Вербною неділею своїми словами, до сліз

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з красивих привітань з Вербною неділею українською і радійте разом з дорогими людьми

Сьогодні Вербна неділя, лише тиждень залишився до чуда – Воскресіння Ісуса Христа! І цей тиждень ми повинні провести в суворій посту, смиренні і вірі в краще. Нехай Господь посилає благословення в твій будинок!

Смс привітання вам напевно знадобляться, адже у кожного є друзі, або родичі, які живуть далеко, і ви не зможете привітати їх з торжеством особисто.

Вітаю з Вербною Неділею! Бажаю світлих і чистих почуттів, удачі, везіння, добра і достатку. Нехай підуть з життя сум’яття і сумнів, поступаючись місцем міцному здоров’ю, благословення, миру і любові.

Нехай Господнє благословення зійде на Вашу сім’ю в Вербну Неділю і буде охороняти близьких і рідних людей від необдуманих і невірних дій.

Нехай гілочка верби ваш будинок захистить, адже в цей недільний ранок та гілочка силу в собі таїть, самим Господом Богом дану. І кожен віруючий християнин в цей прекрасний день несе тільки що розпустилися гілочки до церкви, і там, під священними небокраї, освячує їх, щоб ці дари природи оберігали його будинок від негод. З Вербною Неділею!

За добрі слова хочу сказати спасибі! Нехай Боженька вас зберігає, а навколо розквітає щастя. Щоб щиро посмішка не сходила з обличчя і добрі вісті наповнювали життя радістю!

Дорогий друг! Сьогодні Вербна неділя, і це означає, що настала пора побажати тобі щастя. Кожен момент життя унікальний, тому не витрачай час даремно, адже мить не повториться. Бажаю тобі натхнення, сил і енергії для нових звершень і перемог!

Друг, вітаю тебе з Вербною Неділею! Цей день в початку весни дарує надію на краще, віру в свої сили. Нехай збудуться всі твої найпотаємніші бажання! Твої чисті помисли додадуть силу до їх здійснення. Бажаю довголіття, процвітання і міцного здоров’я!

Нехай Вербну неділю пройде як суцільне свято, а всі наступні дні в році повторюють його і підвищують рівень везіння і взаєморозуміння в сім’ї.