Красиві привітання з Вербною неділею у прозі, до сліз

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з привітань з Вербною неділею і радійте разом з дорогими людьми

Вітаю з Вербною Неділею. Бажаю, щоб міцні гілочки верби наповнили тебе силами, здоров’ям і бадьорістю, твій будинок – достатком, щастям і радістю, а твоє життя – благом, любов’ю і доброї надією.

Нехай гілочка святий верби зітре гріхи і забере негаразди і невдачі. Нехай помисли стануть чисті, ясні і нехай підуть тривоги. Зі святом, з Вербною Неділею!

В цей святий і великий свято, я хочу, щоб з білим цвітінням верби, в твій будинок увійшов справжній дух Господнє. Я хочу, щоб він приніс в твій світ: світ, радість, любов і щастя. Нехай віра в твоїй душі ніколи не вмирає, бо Господь віддав своє життя, щоб наша віра скинула з себе кайдани забобонів, невіри, дрімучості і рабства, і жила вічно. З Вербною Неділею!

З Вербною Неділею вітаю я, З Божим осяяння – сенсом битія.Вам любові бажаю, віри, довгих лет.Пусть подарує верба чистий добрий світло!

Нехай в Вербна Неділя небеса подарують справжню радість і яскраве світло душі, велике щастя і вірну надію, міцну віру і добру благополуччя, відмінне здоров’я і безсумнівну чуйність серця.

Вітаємо з чистим святом Вербної Неділі, бажаємо наповнення Ваших душ світлом і спокоєм, нехай у Ваших домівках і серцях завжди присутній радість, затишок, багатство і радість спілкування.

Вітаю тебе з чудовим святом і бажаю у Вербну неділю пам’ятати про те, що важливіше за все в житті. Це любов до близьких, вміння прощати, бажання бути поруч з рідними в скрутну хвилину. Нехай це свято очистить наш душі і серця, відкривши їх для всього найкращого!

Вітаю з Вербною Неділею! Нехай молоді пагони верби стануть захисниками твого будинку від негараздів. А думки і вчинки будуть чистими і світлими, як легкий весняний вітерець.

Нехай гілочка верби ваш будинок захистить, адже в цей недільний ранок та гілочка силу в собі таїть, самим Господом Богом дану. І кожен віруючий християнин в цей прекрасний день несе тільки що розпустилися гілочки до церкви, і там, під священними небокраї, освячує їх, щоб ці дари природи оберігали його будинок від негод. З Вербною Неділею! Поздоровлення на Вербну Неділю 2020 на прозі

Вітаю з Вербною Неділею і всім серцем бажаю прогнати гілочками верби всі недуги, біди і образи, поселити назавжди в своєму будинку радість і благо, а в душі – спокій і надію. Здоров’я Вам і світу!

З Вербною Неділею!Нехай освячені гілочки зберігають тебе, щоб здоров’я було міцним, а настрій відмінним. Щоб твоя життєва дорога була легкою і широкої, щоб в будь-якій справі тобі щастило.