Зворушливі привітання з Медовим Спасом своїми словами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з привітань з Медовим Спасом і радійте разом з дорогими людьми

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю насолоджуватися життям, немов ласун медом. Здоров’я, миру, щастя і невичерпного потоку доброти в твоєму серці!

Бажаю, щоб твоє життя була такою ж солодкою, ароматною і п’янкої, як запашний, золотистий мед. Бажаю, щоб щастя, гроші і удача липли до тебе так само, як липнуть бджілки на нектар. Нехай добробут оточує тебе з усіх боків, а успіх буде на всіх горизонтах. З Медовим Спасом!

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Вітаємо з Медовим (Першим) Спасом! Здоров’я, миру, радості і щастя. Нехай кожна мить вашого життя буде солодким, як мед. Нехай на вашому столі завжди стоїть бурштиновий пахучий мед, а ваше серце тріпоче, переповнене радістю і щастям.

Пчілки славно потрудилися, наповнивши стільники медом золотим. Сьогодні ж, в день Першого Спаса Медового, Господь дарує мир і радість всім нам. Бажаємо, щоб кожному з нас яскравіше посміхалося сонце, в душі завжди цвіла весна і співали солов’ї, а в серці жила любов, одкровення і віра в рятівника нашого.

У розпал останнього літнього місяця і сонечка щастя ми вітаємо з Медовим Спасом. Пахнуть польові квіти і трави, наповнюючи приємними ароматами літа, що минає. У Медовий Спас ми хочемо побажати, нехай освітлені букети охороняють сім’ю від негараздів. Нехай будинок Ваш наповнюється достатком, як стільники в бджолиних вуликах, а грошей так само важко буде порахувати, як маку. Нехай в сімейному житті буде все так же солодко, як солодкість медових пряників. Нехай макові пироги нагадують про прибуток в діловій сфері.

Медовий Спас прийшов, наблизивши до нас Великий Піст Успенський. Всі поспішають спробувати благословенного солодкого меду, погрітися під променями минає пекучого сонця, почитати молитву в Божому храмі і подякувати за прожиті літа. Вітаємо всіх християн зі святом, нехай життя дарує мир, радість і спокій протягом довгих років.

У Медовий спас хочу знати, що ти відчуваєш внутрішню гармонію, чуєш спів серця, відчуваєш зліт своєї душі. Нехай весь день проходить тільки з позитивними подіями, а свято підказує, як потрібно розвиватися далі, що потрібно робити, щоб зберегти настільки прекрасний настрій. Сьогодні ти неодмінно купуєшся в теплій річці, а потім – прогулятися по полю. Увечері ми скуштуємо солодкого меду з маковими пирогами, насолоджуючись душевними розмовами. Ми скажемо один одному багато приємних слів і, звичайно, моє побажання тобі прозвучить щиро, а тому збудеться. Рідненький мій чоловічок, будь ласка, будь щасливим і вір в прихильне ставлення долі, адже тільки в цьому випадку ти зможеш відзначити: «Я насправді щасливий!». Приймай щирі вітання з прекрасним літнім святом, яке потрібно відзначити поруч зі своїми близькими людьми.