Гарні привітання з Медовим Спасом простими словами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з сучасних привітань з Медовим Спасом своїми словами, до сліз і радійте разом з дорогими людьми

Вітаємо з чудовим святом – Медовим Спасом. Саме це слово несе умиротворення в серцях людей. Бажаємо щастя в ваш будинок, щоб ніякі проблеми не змогли порушити мир і любов в сім’ї! Бажаємо, щоб літо не закінчувалося, і щоб всі бажання виконувалися із завидною швидкістю!

Прийшов Медовий спас – готуйся літо проводжати. На проводи готуй млинці тапряники медові, пироги та булочки з маком. Стільники медові повні бурштином, його все разом зберемо. Свята водиця вимиє наші особи. Клич гостей, та пригощай, в медок ти яблуко маку. Так про мене не забувай!

Сьогодні освячуються солодкі дари Божі робітниць, маленьких бджілок. Скуштувавши меду, люди моляться про благополуччя і готуються до збору врожаю. Вітаю вас, мої дорогі, з Медовим Спасом! Бажаю, щоб ваш дім завжди був повною чашею! Щоб жили ситно, солодко і не знали бідності і лютих смутку!

Славний свято – Спас Медовий! У цей день все солодко. Так нехай же всі Ваші дні будуть такими ж: яскравими, легкими і солодкими! Бажаю всім, хто неодружений – одружитися, а тим, хто у сварці – помиритися.Всім, хто худий – погладшати, а тим, хто товстий – схуднути! Будьте щасливі!

З Медовим Спасом вас, куми! Бажаємо, щоб ваш дім був повний добра, щастя і радості, як на пасіці стільники, забиті медом! Щоб жилося вам разом солодко, як запашний дар бджіл! Щоб Господь вів дорогою рівною, гладкою, оберігав від хвороб і невдач! У будинку був мир, затишок і благополуччя!

Мила подруга, поспішаю привітати тебе з чудовим святом, Медовим Спасом! Бажаю, щоб краса твоя з роками лише примножувалася! А суджений-ряджений зробив твоє життя солодким, як бджолиний мед! Щоб коса твоя побачила не скоро сивину! Щоб Усі ж вони сповнились дівочі мрії і сподівання! А Господь зберігав і оберігав від усього лихого!

Нехай Медовий Спас принесе тобі безліч позитивних емоцій і сотні барвистих моментів! Бажаю миру, достатку, посмішок і любові! Нехай в твоїй душі панують гармонія та щастя! Нехай здоров’я буде міцним, а життя солодким, немов мед!

Медовий Спас – це яскравий і солодке свято, який асоціюється з позитивною життям і багатьма додатковими можливостями. Нехай в цей, важливий і світлий день, твоя душа ступить на потрібний шлях. Бажаю тобі випробувати захист Господа, який піклується про кожного свого дитині. Нехай в Медовий Спас ти зможеш ще більше зрозуміти життя, адже мудрості ніколи не буває багато, а можливість повірити в те, що Бог насправді існує, вкрай важливо. Бажаю тобі відчути Блаженнішийвеликого свята всіх віруючих людей. Нехай твій будинок освітить по-особливому, а в душу, нарешті, прийде умиротворення. Бажаю тобі відкрити своє серце Господу і зрозуміти, як ти повинен жити. І, звичайно, твої ближні люди обов’язково допоможуть здійснитися такому чуду. Прийми такі щирі і повчальні привітання, адже вони сказані з турботою і трепетом.