Щирі привітання з Пасхою українською

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з самих красивих привітань з Пасхою до сліз і радійте разом з дорогими людьми

Вітаю вас зі святом! Воскресіння Христове це прекрасний день. Він вселяє надію, любов і віру в серця. Нехай сьогодні доброта і благодать Господня, торкнеться Вас. Вітаю з паскою!

Привітати з Пасхою

Привітати з Пасхою у прозі

Благодатної радості, захоплюючого стану душі, Божого благословення бажаю Вам сьогодні, адже настане світла торжество – Великдень! З теплом і ніжністю вітаю!

Вітаємо зі святом Великодня, бажаємо весняного настрою, щасливих змін, радості, удачі, тепла і щастя!

Нехай Великдень принесе в будинок не тільки святкові паски, а й укоренити традиційний для нас дух святкового привітності. У цей день небажаних гостей не буває – тому вже збираюся, чекай!

Христос Воскрес! Нехай вас і ваших рідних не обійде удача стороною. Нехай у вашому домі завжди буде благополуччя, спокій і постійне щастя.

Поздоровляю з Пасхою, Христос Воскрес! Щиро бажаю вам добробуту, серцевого спокою, радості і щастя! Нехай віра зміцнитися і допоможе подолати будь-які складнощі, а всі ваші молитви знайдуть свій відгук!

Поздоровляю з Пасхою і Світлої тижнем! І настрою бажаю світлого, сонячного і радісного! Життя багатою щоб була, благословляла всі твої справи. Доля нехай твердою рукою веде до сяючого щастя і серцевого спокою. А задуми прості і глобальні свершатся, приносячи плоди матеріальні!

Христос Воскрес! Поздоровляю з Пасхою і від свого серця твого посилаю радісні нотки доброї пісні. Нехай все в твоїй родині будуть здорові, нехай все в цьому світі буде для тебе блаженним. Бажаю любові найщирішої, надії самій теплій і щастя самого світлого.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Настав світлий і великий день, коли Христос воскрес! Воістину Воскрес! Бажаю, щоб твоє життя наповнилася безліччю радісних днів, щасливих подій і справжнісіньких чудес. Бажаю, щоб Бог ніколи не залишав тебе в біді. Щоб він допоміг зміцнитися у вірі, зберегти в душі світло і пізнати його справжню любов. Нехай в твоєму домі завжди буде добро, здоров’я близьких, щастя і благополуччя. Зі світлим святом Великодня!