Щирі привітання з Медовим Спасом українською

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з гарних привітань з Медовим Спасом своїми словами, у прозі і радійте разом з дорогими людьми

Ми відзначаємо Медовий спас, свято – подарунок від Господа. Зовсім скоро почнеться Успенський піст, але знаєш, саме зараз можна відчути прекрасні дні, можна зрозуміти, наскільки важливою роллю володіє віра в те, що доля буде відкривати позитивні межі, подарує шанс для того, щоб реалізувати найпотаємніші бажання. Мій рідненький чоловічок, ти – найкращий. У тебе настільки гідно поєднуються справедливість і доброта, відповідальність і позитив, легкість. Я тобою захоплююся, розуміючи, що кожен раз доля відкриває тільки найприємніші межі, а близькі люди надають підтримку у багатьох починаннях. Ти можеш відчути, наскільки чудовим стає сьогоднішнє свято, як багато позитиву він в собі несе, переконаєшся в тому, що молитва обов’язково буде почута Господом. Насолоджуйся славним часом, кожна мікросекунда якого дорога!

З православним святом, зі Спасом Медовим! Цей день для всіх християн є частиною великої традиції, що включає в себе освітлення води і першого врожайного меду після поста. Не будемо забувати про них, тому зробимо все, як робили наші предки.

Вітаємо з Медовим (Першим) Спасом! Здоров’я, миру, радості і щастя. Нехай кожна мить вашого життя буде солодким, як мед. Нехай на вашому столі завжди стоїть бурштиновий пахучий мед, а ваше серце тріпоче, переповнене радістю і щастям.

В медовий Спас нехай оточують люблячі люди, настане період гармонії і солодкої рікою ллється мед! Зі святом!

Вітаю з найсвятішим святом медовим Спасом! Бажаю тобі життя таку солодку як той мед, який ти п’єш в цей день і урожай такий зелений, як то яблуко що ти їси в цей день. Та будь ти врятованим в цей день і дякуй Бога свого за ті дари що на столі твоєму

Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!

З Медовим Спасом вас, куми! Бажаємо, щоб ваш дім був повний добра, щастя і радості, як на пасіці стільники, забиті медом! Щоб жилося вам разом солодко, як запашний дар бджіл! Щоб Господь вів дорогою рівною, гладкою, оберігав від хвороб і невдач! У будинку був мир, затишок і благополуччя!