Привітання з Великоднем

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з гарних привітань з Великоднем у прозі, до сліз і радійте разом з дорогими людьми

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Світле свято Воскресіння Христового. Проведіть цей день з чистими і правильними думками в колі рідних і близьких. Нехай він принесе з собою радість, благодать, везіння і здоров’я. Нехай береже вас Господь від усякого лиха і негод.

Привітати з Великоднем

Привітати з Великоднем у прозі

Нехай в світлий і велике свято Пасхи розтане в серці будь-яка образа, зникне з життя вся печаль і злоба, з’явиться рівна і добра дорога попереду до справжнього щастя, вірному благу і чистої любові.

У цей святий весняний день приймайте мої поздоровлення. Свято релігійний, але в той же час світський, тому що сьогодні все незмінно слідують традиціям: фарбують яйця, випікають паски і збираються разом, щоб смачно поїсти і міцно випити. Розговляються все – віруючі і невіруючі, хто постив і хто не постив. Бог нам всім суддя. У будь-якому випадку Великдень – це чудовий привід зібратися в колі сім’ї та друзів за святковим столом, щоб спілкуватися, веселитися, співати і танцювати. Нехай в цьому будинку частіше чується сміх, грає музика і веселяться дорослі і діти. Христос Воскрес!

Нехай радістю світлою розливається свято і наповнюється повітря любов’ю чистою. Бажаю, щоб з кожним вдихом відчувався чудовий прилив сил разом з творчою енергією життя. Христос Воскрес!

Вітаю зі Світлої Пасхою Христовою! Бажаю легкої руки і незмінного натхнення для святкових пасок. Нехай стіл, ломясь від домашніх страв, збирає всіх близьких і милих серцю гостей. А традиційні слова «Христос воскрес» стануть побажаннями щастя, любові до ближніх і безмірного сімейного благополуччя.

З Пасхою світлою! Вірте в диво! Здійснюйте добрі справи, любите і поважайте один одного! Будьте завжди щасливі, і непохитні навіть найважчими випробуваннями! Зі святом!

Христос Воскрес! Вітаю з паскою! Душа нехай світиться твоя сьогодні, насичуючи кожну частинку твого тіла праведністю, добротою і святістю! Серце насититься нехай любов’ю, ніжністю і ласкою! А в голові оселяться благочестиві і доброчесні помисли! Смачного паски, переможних битків і тріумфування!