Привітання з Пасхою у прозі, українською мовою

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з привітань з Пасхою і радійте разом з дорогими людьми

Велика Пасха, весна – час відродження і перетворення. Нехай твоя душа і тіло твоє наповняться світлом, позитивом і щастям. Нехай в твоєму житті все зміниться на краще – погане залишиться в минулому, а попереду чекає любов, успіх і приємні подарунки з небес. Зі святом.

Вітаю зі Світлої Великоднем! Сьогодні прийнято обіймати один одного і цілувати триразово. Бажаю в цей чарівний день, щоб добрий Ангел-Хранитель уклав тебе в свої теплі обійми, а щастя, здоров’я і любов відобразили на твоїх щоках свої поцілунки.

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

Нехай Всевишній обдарує тебе своїм кришталево чистим світлом. Нехай ангел-охоронець вберігає тебе від бід,поганих людей і зла. Нехай світла Пасха привнесе в твоє життя благ мирських і духовних. Христос Воскрес!

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням. Світла і добра, благоденства і процвітання, віри і любові вам. Миру і щастя дому вашому, Вам, рідним і близьким. Христос Воскресе!

Вітаю з усією можливою теплотою і добротою зі світлим святом Великодня Христової! Бажаю цілком вірити в Божу волю і сподіватися, що молитви будуть почуті, а надії і сподівання виправдані!

Я бажаю, щоб у ваші двері завжди стукали тільки добрі і радісні події, в вікно світило яскраве сонечко, а в душі завжди співали прекрасні птахи! Миру, гармонії, любові, тепла і гарного настрою! Зі святом Великодня!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Привітаю з Великоднем і в світле свято хочу побажати залишити все дурні помисли і недбайливі вчинки в минулому, відкрити свою душу тільки для щастя і доброти, дозволити серцю вести тебе праведним шляхом милосердя і великодушності, оточити своїх близьких любов’ю, протягнути руку допомоги нужденним, наповнити своє життя яскравими фарбами і світлими надіями.

Привітання з Пасхою українською мовою

Привітати з Пасхою своїми словами