Привітання з Медовим Спасом у прозі, українською мовою

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з красивих привітань з Медовим Спасом до сліз і радійте разом з дорогими людьми

Вітаю з солодким святом – з Медовим Спасом! Цей святий день необхідний для допомоги знедоленим і хворим. Нехай твоє життя завжди буде багатою і солодкою. Нехай медовий запах віджене від твоєї сім’ї злих духів, а Господь нехай тобі подарує благополуччя і здоров’я!

Бажаю солодкого життя і благодатних днів. Нехай Медовий Спас принесе в ваш дім достаток і благополуччя. Зустріньте це православне свято в гарному настрої і з любов’ю в серці!

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю медових пряників в життя без батога і щастя солодкого, як справжній смачний і корисний мед.

Кажуть, що в день Медового Спаса Господь прощає нам всі гріхи. Нехай в цей день вам пошле Всевишній промені щастя, миру і добра, освітивши всю землю золотим світлом, що спалює навколо все горе, печаль, смуток і тривогу. Бажаємо всім ніколи не зупинятися перед випробуваннями, посланими понад, і обов’язково прийти до своєї мети.

Медовий Спас обов’язково принесе Вам щастя, взаєморозуміння, гармонію, єдність. Нехай життя буде з присмаком медовим, а ангели завжди оберігають від біди!

Вітаю з Медовим Спасом. Бажаю медового щастя для душі, медової любові для серця, медового смаку для кожного дня благодатній і мирного життя.

Настав Медовий Спас, воістину гідне свято, який потрібно неодмінно відзначити поруч зі своїми близькими людьми, відзначаючи справжнє єднання всієї родини. Хочеться побажати тільки виконання найпотаємніших побажань і впевненості в тому, що все обов’язково здійсниться. Нехай доля подарує тільки яскраві емоції, які дозволять зрозуміти, наскільки все пофарбовано в світлі фарби. Приймай щирі вітання з Медовим Спасом, адже вони повинні здійснитися в реальності. Будь ласка, вір в те, що доля розкриє тільки найкращі грані, подарує шанс для того, щоб успішно здійснити будь-які мрії, досягти поставленої мети, відкрити нові перспективи. Дорогий чоловічок, ти заслуговуєш світлою і солодкого життя, тому, будь ласка, вір в те, що життя подарує гідні можливості для просування вперед, незважаючи на певні перешкоди. Господь тебе все зберігає від зайвих потрясінь.