Оригінальні привітання з Водохрещем українською

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з привітань з Водохрещем і радійте разом з дорогими людьми

Вітаю вас з Хрещенням Господнім і щиро хочу побажати найрадісніших, самихчудесних подій! Нехай любов і радість у вашому житті наповнюють її особливим змістом, нехай тільки надійні і близькі люди поспішають радувати вас! Успіху і благополуччя. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай Господь простить всі помилки і проллє світло в темряві життєвих труднощів, нехай міцнішають морози, а з ними здоров’я і сила, нехай доброї надією наповниться душа, а разом з нею щасливим стане і серце.

В чистий свято Хрещення Господня бажаю вам знайти внутрішню гармонію, світло і доброту! Нехай у ваше життя увійде чисте повітря любові і щастя, крізь землю життя проб’ються паростки надії добробуту, а крижана водохресна вода позбавить вас від заздрості, печалей, гніву і неприємностей. Зі святом!

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан і хочу побажати вихованості, толерантності, співчуття і совісності!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Покропить свята водиця тебе з ніг до голови, нехай небеса подарують світлу надію для серця і душі. І нехай міцнішають хрещенські морози, а разом з ними і твоє здоров’я, і ​​нехай Господь подарує силу – силу віри і любові.

З Хрещенням Господнім, нехай ваше життя буде довгим і чистої, даруєте оточуючим добро і радість і будьте щасливі!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день чиста сльоза радості вгамує душевну печаль і серцеву тривогу, нехай свята вода з тебе змиє всі біди і хвороби, нехай відвертими і добрими будуть відносини в твоєму житті, нехай світлою благодаттю і любов’ю висвітлюється твій шлях.

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

Нехай це Хрещення буде осяяне добром і подарує чистоту душі і тіла! Бажаю миру, любові і відмінного здоров’я! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких!

З Хрещенням Господнім! Бажаю мати величезний запас здоров’я, активності і молодості. Ніколи не сумувати, не піддаватися депресивним думкам. Вірте, що все буде добре, все вийде, і тоді Господь це обов’язково подарує!