Красиві привітання з Водохрещем своїми словами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з найкращих привітань з Водохрещем простими словами і радійте разом з дорогими людьми

Бажаю зануритися з головою не просто в воду, а в світ, де люблять і де чекають. Нехай здорової буде твоя сім’я і твої батьки!

З Господнім Хрещенням. Нехай Господь відводить злобу від вашого будинку, і оберігає вас в дорозі і в повсякденному житті від зла.

З великим святом Господнього Хрещення! Радійте і впустіть у своє серце божу любов і святий дух його! Нехай в цей день, ангели зрадіють на небесах, і світлом добра, проллють на вас благодать Всевишнього нашого!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

Сьогодні велике свято – Хрещення Господнє! Я тобі бажаю, щоб починаючи з цього дня удача і щастя супроводжували тебе в твоєму житті, щоб були здорові разом з тобою і всі твої близькі. Зі святом!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Бажаю в день Богоявлення знайти Господа нашого в своїй душі. Нехай цей святий день стане одним з найщасливіших днів у твоєму житті!

Сьогодні поспішаю тебе привітати з православним святом! Нехай в Хрещення збудуться найсміливіші і красиві мрії. Всі печалі і смутку витікають в минуле і ніколи не знаходять дороги назад. Нехай свята вода подарує цілющі сили для роботи і відпочинку, нових відкриттів і приємних радощів!

Господнє Богоявлення святкує сьогодні весь християнський народ. Нехай же відведе світле свято від тебе всі печалі, скорботи, недуги, гріховні думки і злих недругів! А тобі посміхнутися щастя, радість і любов ближнього. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю вам великого здоров’я на всі роки і прекрасного настрою на кожен день. Нехай ваші доходи дозволять вам виконувати будь-які ваші бажання. Погода нехай буде завжди чудовою. А ваш стан задоволеним і умиротвореним!

З Хрещенням! Пірни в ополонку в будь-який інший день, і тебе в кращому випадку назвуть моржем, а в гіршому – відморожених, але тільки не сьогодні! Сьогодні все на користь і во здравіє: мізки очистяться, хвороби відваляться, і хоч тіло скукожітся, зате душа розкриється! Здоров’я тіла і чистоти душі!

Бажаю очиститися тілом і помислами в цей великий день. Міцна віра допоможе знайти таке ж міцне здоров’я, а в будинок прийде умиротворення, благодать і мир. З великим святом, з Хрещенням Господнім!