Оригінальні привітання з Медовим Спасом своїми словами, до сліз

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з найкращих привітань з Медовим Спасом своїми словами і радійте разом з дорогими людьми

Сьогодні день особливий, сьогодні свято Медовий Спас! У цей світлий, радісний торжество хочу від душі вас привітати і побажати достатку! Бажаю вам трудиться як бджілки, все робити з натхненням і піднесенням, нехай робота приносить задоволення! Бажаю солодкої як мед життя, насиченою, здоровою, бадьорою! Нехай йде літо, але залишає тепло і красу в ваших серцях. Бажаю, щоб вам завжди щастило, нехай у вашому житті присутній медова, солодка любов! Живіть здорово і багато! Зі святом!

Пречиста свято Медового Спаса и Маковія з пахучими піріжкамі и медовою вощині ступає на поріг. Нехай Господня благодать цього гарного православного свята принесе добро, любов и щирість у шкірних батьківщину. Нехай маковими зернами у домівках проростає достаток и білокрілій Янгол вибачення торкнет пір’ячком Божої любові шкірного серця. Хай буде благодатним для вас Щедрий Медовий Спас и Маковій!

Нехай Медовий Спас принесе тобі безліч позитивних емоцій і сотні барвистих моментів! Бажаю миру, достатку, посмішок і любові! Нехай в твоїй душі панують гармонія та щастя! Нехай здоров’я буде міцним, а життя солодким, немов мед!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю медових посмішок, медового щастя, медової любові і життя солодким, як мед.

Вітаю Вас з Медовим Спасом! Бажаю, щоб в житті було багато сонячних днів і тепла! Здоров’я, терпіння, працьовитості, щирості і простоти. Нехай завжди буде благополуччя і розуміння у Вашому домі!

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

З православним святом, зі Спасом Медовим! Цей день для всіх християн є частиною великої традиції, що включає в себе освітлення води і першого врожайного меду після поста. Не будемо забувати про них, тому зробимо все, як робили наші предки.

Ось і настав жаркий день літа з Медовим Спасом. Бажаю, щоб у цьому році ти відчув унікальність релігійного свята, який спрямований на можливість єднання і справжнього щастя в колі дорогих, близьких людей. Поспішаю я тобі побажати унікального дня зі своєю сім’єю, яку ніким і нічим не заміниш. Нехай в Медовий спас у вас в будинку лунає щирий сміх і перелівістие розмови про буття, світле майбутнє. Сподіваюся, що ви поздравите один одного і зберетеся за святковим столом, де, звичайно, повинні бути представлені медові солодощі. Нехай у тебе в нинішньому році свято виявиться особливим. І, звичайно, я вірю в те, що мої поздоровлення теж виявляться справді важливими для душевного преображення, можливості насолодитися теплом сказаних слів. З Медовим Спасом, адже він унікальний свято для кожної віруючої людини.