Найкращі привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з кращих привітань з Трійцею простими словами і радійте разом з дорогими людьми

Прикрасьте сьогодні зеленню будинок, щоб чисте кохання. Нехай Господь допомагає в справах, захищає від бід і подарує світ вашого будинку. З Трійцею щастя і радість навіки оселилися в ньому. Бажаю міцного здоров’я і ревною, щирої віри, відкритої душі і!

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят – Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас.

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.

Вітаю зі світлим святом Святої Трійці! Як здорово, що в цей день завжди тепло: і за вікном, і в душі. Щиро бажаю зберегти це почуття на весь рік!

Як на Трійцю Святу все в зелень одягнене, так і вам бажаю душею цвісти, тілом не в’янути і настрій мати райдужне! І нехай нас зберігають Отець, Син і Святий Дух!

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітання з Трійцею до сліз

З Трійцею! Нехай з вами будуть сьогодні самі рідні та близькі люди, Божа благодать і світла радість. Бажаю вам відчувати умиротворення і любов у своєму серці, відчувати почуття подяки до Бога і до своєї сім’ї за всі блага, якими вони вас обдаровують! Нехай світло вашої душі відкриє шлях до нових успіхів!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Сьогодні у нас є один чудовий привід для того, щоб зібратися всією родиною, тому що сьогодні ми будемо відзначати свято – Трійцю. Це свято, на мій погляд, вважається самим світлим і добрим, тому ми просто зобов’язані його відзначати. Я хочу привітати вас з цією чудовою подією, а також побажати всього самого світлого і прекрасного, що тільки може бути. Ви повинні думати сьогодні тільки про все хороше і приємне, що здатне підняти тобі настрій. Мені хочеться, щоб ваші думки були сьогодні тільки світлими і чистими, тому що це запорука продуктивного та результативного дня. Не забувайте, що про таке свято повинно знати якомога більше людей, так що сміливо поздоровляйте своїх рідних і близьких. Нехай всі дізнаються про те, який це чудове свято. Вдалого вам святкування! Нехай все буде так, як ви самі того хочете.