Найкращі привітання з Медовим Спасом

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з зворушливих привітань з Медовим Спасом українською і радійте разом з дорогими людьми

Вітаю з Медовим Спасом, воістину приємним і дивним святом, коли можна повною мірою насолодитися домашнім затишком, солодким застіллям, літньою погодою. Використовуй цей день для того, щоб провести його неодмінно разом зі своїми близькими людьми, реалізувати плани щодо спільного дозвілля. Хочу побажати активності і здоров’я, усунення будь-яких сумнівів, болю і нездужання. Нехай життя неодмінно подарує успішний розвиток в обраному напрямку. Сьогодні весь народ відзначає перший Спас, але ж їх три. Кожен з них має особливий значенням, багатою історією і дозволяє зробити крок до внутрішнього преображення, тому приймай тільки привітання, є теплими і щирими, що виходять від чистого серця. Дорогий чоловічок, ти маєш право для того, щоб бути щасливим, умиротвореним і успішним, тому використовуй цей шанс обов’язково!

Сьогодні освячуються солодкі дари Божі робітниць, маленьких бджілок. Скуштувавши меду, люди моляться про благополуччя і готуються до збору врожаю. Вітаю вас, мої дорогі, з Медовим Спасом! Бажаю, щоб ваш дім завжди був повною чашею! Щоб жили ситно, солодко і не знали бідності і лютих смутку!

Вітаю з найсвятішим святом медовим Спасом! Бажаю тобі життя таку солодку як той мед, який ти п’єш в цей день і урожай такий зелений, як то яблуко що ти їси в цей день. Та будь ти врятованим в цей день і дякуй Бога свого за ті дари що на столі твоєму

Нехай до свята Першого Медового Спаса Ісус відкриє кожному шлях до довгої, світлої і мирного життя. Порятунок своє він шле з небес на землю з милістю і благом. Хочемо побажати всім добрим людям, щоб життя балувала пряником медовим, а вічним супутником її було здоров’я і сімейне благополуччя.

Вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день.

Вітаю з Медовим Спасом і від щирого серця бажаю міцного здоров’я, добротної життя і солодкої любові. Нехай Господь відводить від тебе і біди, і недуги, нехай кожен день дарує медову радість і насолоду.

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей.