Найкращі привітання з Благовіщенням простими словами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з сучасних привітань з Благовіщенням у прозі, до сліз і радійте разом з дорогими людьми

Поздоровлення в Світлий день Благовіщення, звучать у всіх Храмах і Церквах. Нехай вони дійдуть до серця навіть самого грішної людини. Бог прощає всі гріхи тим, хто просить покаяння.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від щирого серця бажаю, щоб кожен день приносив радість і благими звістками, щоб кожна людина в твоєму житті був любимо твоїм серцем, щоб будь-який момент був тобою прожитий щасливо і радісно.

З цього дня змінилася земне життя кожного з живучих тоді і живуть тепер. Так давайте приносити цю чистоту і непорочність в наше життя кожен з прожитих днів. Вітаю віруючих з православним святом і бажаю непорушного присутності надії в краще в душах і серцях, всіх людей без винятку.

Благовіщення вважається особливим святом, коли ангели спускаються з небес, щоб подивитися, як живуть люди. Бажаю, щоб твій ангел не тільки подивився, як ти живеш, але ще вберіг тебе від всіх неприємностей і виконав твоє заповітне бажання! Зі святом!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю святої віри, миру в домі, Божого благословення! Нехай збереже вас Богородиця під дахом своїх і щогодини буде наповнений добрими звістками!

Бажаю Вам очиститися в цей святий день, відстоявши службу в Священному Храмі! Нехай Бог почує Вас і пошле своє благословення! Нехай відступлять всі мирські турботи і життя виповниться теплом і добром! Нехай в Благовіщення Пресвятої Богородиці, лише благі вести Вам Ангел принесе! Зі святом!

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці, дорогі мої, мені дуже хочеться побажати кожному з вас гармонії в душі і серці, нехай ваші думки будуть ясними, і ви точно будете знати, чого хочете від життя. Зберігайте обов’язково в своєму серці щиру віру в те, що Богородиця і Господь завжди зможуть почути вашу щиру молитву і відповісти на неї. Нехай ваші серця позбутися від злості, заздрості і всього іншого, що може затьмарювати ваше життя, натомість наповніть себе найсвітлішими думками, добром і вірою в те, що все обов’язково буде добре. Богородиця отримала свого благословенного дитини, якого весь світ знає, як Ісуса Христа і кожна людина теж може отримати те, до чого прагне всім серцем, просто обов’язково слід в це вірити. Нехай поруч з вами буде Господь, Богородиця і їх благословення. Зі святом, рідні, будьте щасливі.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це не просто свято в православному світі, який залишається улюбленим і довгоочікуваним ось уже стільки років і навіть століть, а й окремий привід для кожної людини повірити в те, що диво насправді можливо. Господь не зможе залишити в біді або з неприємностями своїх дітей, які щиро йому моляться. Наповніть своє серце світлом і теплом, нехай разом з святом до вашої оселі увійде благополуччя, любов і справжня, щира віра і бажання зробити своє життя кращим. Рідні мої, знаходите навіть серед буднів і повсякденних проблем привід для посмішки, бажання сказати Господу спасибі за те, що він ніколи не залишає в біді і в самоті зі своїми проблемами. Нехай буде з вами господня благодать, здоров’я і щастя. Зі святом, мої рідні, щиро вірте в диво і воно обов’язково станеться.