Красиві Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з самих красивих Різдвяних привітань своїми словами, у прозі і радійте разом з дорогими людьми

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Різдвяні привітання своїми словами

Різдвяні привітання своїми словами

З Різдвом Христовим. Нехай небеса пошлють силу і віру, нехай в життя твою прийде щастя і успіх. Бажаю бути коханим чоловіком, добрим і чудовою людиною. Бажаю здоров’я, удачі, всіх благ і достатку.

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Різдво – час змін і прекрасних подій в житті. Це свято схожий на казку, тому в цей день хочеться побажати здійснення мрій, нових планів і прагнень. Нехай Святі завжди будуть на твоєму боці, а удача посміхається завжди, незалежно від її бажання! З Різдвом!

Бажаю, щоб в душі завжди жив дух Різдва, а життя було такою ж доброю, яскравою і святковою. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай на душі буде тиша й благодать, а в серці – радість і любов. Бажаю приємних різдвяних зустрічей, добрих посмішок близьких, чарівних миттєвостей цього свята, які подарують світлу надію на те, що все неодмінно буде добре.

Вітаю з Різдвом. Нехай світло надії не згасне, нехай в будинку оселиться щастя, а в серці завжди живе любов.

Різдво – найчарівніший, самий чудовий свято! Він несе стільки прекрасних очікувань, веселощів, світла і навіть чудес. І я бажаю вам, щоб збулося те, чого ви дуже-дуже чекаєте! Бажаю, щоб у вашій душі до наступного Різдва горів маленький вогник світла, який запалять близькі і друзі своєю добротою до тебе!

Різну смакоту вже на столі. Місто наповнене вогнями і чарами. У цю ніч, всім мріям судилося збутися. Я бажаю тобі, щоб скрізь і всюди тобі супроводжувало добра, поруч з ним крокувало щастя і успіх. Нехай у тебе в цьому, так і в наступних роках все буде прекрасно. З Різдвом Христовим, зі святом вогнів і чудес!

Дорога подруга, в це світле свято Різдва Христового бажаю тобі зануритися в тепло і затишок. Нехай Господь освітлює твій життєвий шлях, посилає тобі добрих людей і допомагає у всіх починаннях. Нехай любов гріє тебе і дає сили на звершення!