Кращі привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з красивих привітань з Великоднем у прозі і радійте разом з дорогими людьми

Бажаю тобі любити і вірити, сподіватися і не нарікати, терпіти і співпереживати. Нехай все чесноти людські будуть твоїми орієнтирами в спілкуванні і вчинках. Це так просто, але в той же час так важко і мені, і тобі, і кожному. Але для Бога немає нічого неможливого. Будемо молитися і просити у Всевишнього душевних сил і прощення за гріхи. У Велику Великдень Бог обов’язково нас почує. Христос Воскрес.

Вітаю з паскою! Нехай, подібно церковного дзвону, в серці звучить трепетна радість, нехай вона розбудить найзаповітніші мрії і підкаже шлях до їх виконання, нехай вона шепоче про добрих чудеса і про найголовніше – величезному щастя, яке вже на порозі!

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Нехай це світле неділя стане для тебе, твоєї родини і всіх близьких початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в ваш будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Нехай в світле свято Пасхи для тебе повіє вітер добрих змін. Бажаю благодаті в житті під прапором щастя, а також достатку, миру, радості й удачі. Нехай надія тебе не покидає, нехай небеса пошлють тобі здоров’я і любові.

Різнобарвні яйця, великодні булки, барвисті листівки та святкові богослужіння знаменують прихід цього великого дня до нас в будинок. Так нехай же фраза «Христос Воскрес» буде сьогодні не тільки вимовлятися замість вітання, а й знайде гідне місце в нашому серці і отримає відображення в справах.

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Привітання з Великоднем українською мовою

Привітання з Великоднем до сліз

Христос Воскрес! Нехай у свято Пасхи життя відкриє врата на щастя, радості і добрим надіям. Від душі бажаю миру на Землі, любові в серці, віри у все хороше і благих думок, матеріалізуються з кожним днем.

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати, щоб серце і душа зберігали міцну віру і добру надію, щоб Бог дарував своє благословення і світлу благодать.