Кращі привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з красивих привітань з Великоднем у прозі і радійте разом з дорогими людьми

З Світлої Пасхою Христовою! Нехай Бог береже Вас і Вашу родину і оберігає від розчарувань, хвороб, горя. Нехай з Вами завжди рука об руку йде щастя і умиротворення!

Нехай в цю Пасху в твоїй душі розпустяться багаторічні квіти небесного щастя, райського благодатність, непорушною віри і широкої доброти. Христос пожертвував собою, щоб всі люди усвідомили цінність самопожертви і почали жити, думаючи і дбаючи про інших. Апетитного паски тобі, красиво розписаних яєчок з міцними битками і радісного пасхального торжества! Христос Воскресе!

Вітаємо з весняним світлим християнським святом Пасхи, бажаємо Вам очищення душі, поновлення і затишкув будинку. Нехай Ваша сім’я завжди буде надійним і теплим колом Вашої підтримки. Будьте коханими, здорові і щасливі.

Нехай Божа благодать, розраду, благополуччя і щастя щодня приходять у ваш будинок. Бажаю відчувати і нести в світ тільки світло, добро і любов … і отримати все те ж саме назад – примноженої. З Воскресінням Христовим!

У цій світлий велике свято православно Пасхи хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дію будуть праведними і ведуть тільки вас тільки з добрими помислами. Нехай ви і вашим близькі живуть тільки в згоді з Господом і з самим собою! Христос Воскрес!

Сьогодні великий день – день Воскресіння Христа! Ставайте добрішими до своїх близьких, нехай радість, милосердя огорнуть ваші серця, нехай Господь вам допомагає у всіх починаннях. Нехай у вашій родині не буде місця бід і нещасть, хвороб і сварок, ненависті і неприязні, а оточують вас тільки любов, взаємопідтримка і взаєморозуміння.

Думаю, сьогодні, найвдаліший день, щоб подякувати Господу за все його милості, якими він обдарував нас. Нехай же не вичерпаються його подарунки і наші долі будуть завжди освітлені Його благословенням і милосердям. Щасливого дня!

Вітаю з паскою. Бажаю здоров’я, благодаті, надії, відради і щастя, а також достатку, миру, віри і любові!

Вітаю вас з цим прекрасним святом і бажаю нескінченного благополуччя, щасливої ​​радості за себе і близьких, міцного здоров’я. Живіть в добрі і розумінні!

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!