Гарні привітання з Яблучним Спасом українською

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з зворушливих привітань з Яблучним Спасом своїми словами, до сліз і радійте разом з дорогими людьми

Сьогодні на календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят – Яблучним Спасом. По-іншому це свято можна назвати як Преображення Господнє. Вважається, що саме в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється восени. А ще сьогоднішнє свято передбачає освячення яблучок, якими ви потім почастуєте своїх близьких і рідних, щоб передати і їм благословення. Я хочу побажати вам, щоб цей день ви провели в колі своїх найближчих і дорогих людей. Мені хочеться побажати вам найголовнішого – міцного здоров’я. Для людини немає нічого важливішого за це, тому хочу, щоб здоров’я вас, ніколи не підводило. Нехай у вашій родині завжди панують любов і взаєморозуміння. Зі світлим святом вас, з Яблучним Спасом. Удачі вам!

Вітаю зі святом Преображення Господнього. В Яблучний Спас я бажаю тобі кожен день вдихати чудовий аромат життя, ніби ти в яблуневому саду, бажаю любові, здоров’я, достатку і миру. І нехай Господь допомагає тобі перетворюватися, ставати добрішими, краше і сміливіше.

Мої рідні! З Яблучним Спасом! Нехай цей добрий і теплий свято подарує вам міцне здоров’я, мир і взаєморозуміння в родині, достаток і достаток в будинку, радість і щастя в серці! Нехай в будь-якій справі вас чекає успіх і багатий урожай!

Вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тепла в будинку, добрих новин і благодатної атмосфери навколо! Цей світле свято наповнює миром серця близьких людей і робить чистими помисли. Нехай в твоїй душі вічно живе Божа Благодать, а любов родичів зігріває в скрутні хвилини.

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець – Ісус Христос.

Хочу привітати вас з настанням такого чудового свята, як Яблучний спас. Звичайно ж, це свято має саме пряміше відношення до нашого улюбленого фрукту – яблуку. У цей день прийнято освячувати свої яблука в храмах, а після цього або просто вживати їх в їжу, або готувати смачні десерти, використовуючи яблучка. Ви можете зробити і те, і інше, щоб порадувати всіх членів сім’ї. Крім того, вам необхідно запастися яблучками, тому що осінь і зима вже не за горами. Хочу побажати вам міцного здоров’я, а також всіх благ вашою родиною і вашим друзям. Нехай вас не лякає холодна зима, тому що ви зміцните свій імунітет за допомогою освячених яблук. Я бажаю вам всього найкращого і світлого, що тільки може бути. Нехай цей святковий день подарує вам багато радісних і щасливих моментів, які запам’ятаються на все життя