Гарні привітання з Різдвом у прозі

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з привітань з Різдвом і радійте разом з дорогими людьми

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

З Різдвом Христовим вітаю від щирого серця. Бажаю не втратити віри в себе і не дати згаснути вогню відваги чоловічого серця, бажаю наповнювати свої роки великими справами і мужніми вчинками, бажаю завжди стояти на захисті своїх рідних і близьких, робити цей світ кращим і добрішим, залишаючись при цьому справжнім чоловіком і мудрою людиною .

Кохану жінку, мою радість і надію вітаю з Різдвом. Дорога, бажаю тобі відчути в це свято неймовірне тепло душі і щастя, бажаю, щоб серце твоє повірило в диво і наповнилося радістю, щоб яскраве світло небесний послав нам міцного кохання і благодаті, щоб з нами сталося справжнє різдвяне диво.

З Різдвом Христовим. І щастя є, і чудеса трапляються, і я бажаю в цьому тобі особисто переконатися. Нехай яскраве світло надії вкаже добрий шлях до мрії. Бажаю любові і здоров’я, щирих посмішок і душевного тепла.

З Різдвом Христовим! Нехай це свято наповнює душу і серце світлим почуттям любові і умиротворення. Нехай міцніють сімейніі дружні узи. Нехай у вашому домі панують мир, розуміння і згода.

З Різдвом! Нехай вас оберігає ангел-хранитель і наштовхує тільки на добрі справи. Здоров’я Вам і вашим дітям.

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

З чистими помислами і світлом в душі вітаю тебе з Різдвом! Бажаю сяяти благочестивим світлом, виділяти добро і забути минулі образи. Нехай у серці ніколи не згасає Віра і Надія, розцвітає любов і радість. Знаю, що слів мало, але прийми мої щирі вітання. Зі святом!

Моя дорога хресна, з Різдвом вас! Всім серцем бажаю вам здоров’я, спокою на душі, завжди мати час для відпочинку і берегтися від поганого! Нехай сварки і печалі ніколи вас не турбують!

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

З Різдвом Христовим! Нехай Боженька гріє твоє серце надією і вірою, нехай в житті твоєї буде мир і благополуччя.