Зворушливі привітання з Пасхою простими словами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з щирих привітань з Пасхою у прозі, до сліз і радійте разом з дорогими людьми

Будьте здорові, живіть у мирі, відзначайте Святу Пасху і нехай цей день стане найсвітлішим днем ​​в цьому році. Христос Воскресе!

Зі святою Пасхою всіх вітаю! Бажаю вам, мої хороші, тепла серцевого, ніжності душевної, доброти справжньою, непідробною щирості і любові безмежної! Нехай добро переможе зло, гордість і лінь програють працьовитості і поблажливості і нехай світом, і вашими серцями править любов!

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Сьогодні день, коли життя перемагає смерть і дарує всім християнам надію на порятунок. Я щиро бажаю, щоб в твоєму світі віра завжди перемагала сумніву, любов перемагала ненависть, а надія перемагала всі перепони. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Сердечно вітаю зі святом Святої Пасхи. Від щирого серця бажаю, щоб радість Воскресіння Христового наповнювала серце, а світло Божественної любові зігрівав рідних і близьких. Мирно, спокійно, впевнено йти по визначеної понад дорозі, благодаті, міцного здоров’я, чудес, милосердя, насолоди бенкетом віри. Бог в допомогу!

Поздоровляю з Пасхою та щиро бажаю відчути великий приплив не тільки сил, але і доброго прагнення, відчути велику радість і започаткувати світлою і добродійною життя. Нехай будуть здорові всі твої близькі, нехай в твоєму серці завжди горить вогник любові і надії, нехай допомагає всього в житті домогтися міцна віра і підтримка рідних.

Вітаю з цим світлим святом. І в цей день недільний хочеться побажати блага і добра. Нехай на душі буде тепло і спокійно, над головою буде мирне небо, а поруч – улюблені і веселі рідні та друзі. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Бажаю, щоб всі жалі і образи пішли геть, а залишилися тільки любов і щастя.