Щирі Різдвяні привітання до сліз

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з кращих Різдвяних привітань українською мовою і радійте разом з дорогими людьми

Нехай це чарівне свято наповнить все навколо різдвяним теплом і сімейним затишком! Хай щастя вічно живе в твоїй душі, а кожну мить приносить тільки радість, позитив і відмінний настрій! Бажаю, щоб Господь завжди оберігав тебе і твою сім’ю і допомагав в здійсненні всіх твоїх мрій!

Від душі вітаю зі світлим і добрим святом Різдва. Бажаю, щоб диво різдвяної ночі всі ваші мрії і задуми перетворило в реальність. Вірте в чудеса, і тоді ваше життя буде прикрашена яскравими почуттями та емоціями.

Нехай блищать кришталеві сніжинки на віях, надають особливого шарму Вашому чарівному погляду. Нехай, немов зірки, відображаються сяйвом у Вашій чарівною усмішці. Нехай на душі буде тепло, а чистота думок обдарує вірою і яскравим світлом. З Різдвом!

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Адже в цей день народився наш Спаситель – Ісус Христос. Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

Сьогодні світлий, добрий свято! Всім побажати я хочу в цей день, щоб в серцях вашихзавжди жило добро, щоб душі ваші були зігріті любов’ю. Нехай Ангели вкривають вас своїми крилами, захищаючи від всіх бід, негараздів і печалей, зберігають вас і ваших близьких від хвороб і зла. Світла і світу вам! З Різдвом Христовим!

Різдво – найчарівніший, самий чудовий свято! Він несе стільки прекрасних очікувань, веселощів, світла і навіть чудес. І я бажаю вам, щоб збулося те, чого ви дуже-дуже чекаєте! Бажаю, щоб у вашій душі до наступного Різдва горів маленький вогник світла, який запалять близькі і друзі своєю добротою до тебе!

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Свято наближається, і сніжинки падають прямо в простягнуті долоні обіцянкою щастя і доброго чарівництва. Нехай під Різдво всі ваші нерозв’язні загадки знайдуть свої логічні відповіді. Нехай дні наповняться кришталевим щасливим сміхом ваших дітей. Нехай збудеться загадане і запанує згода з собою і близькими.