Привітання з Пасхою до сліз

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з кращих привітань з Пасхою простими словами і радійте разом з дорогими людьми

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Воскрес Христос! І довів нам усім, що він великий. Він віру людям подарував, яку кожен повинен трепетно ​​зберігати в своєму серці. Нехай велика жертва Христа ніколи не виявиться марною, живіть з любов’ю в душі, світлом в очах і чистотою в помислах. Несіть по життю тільки добро і робіть правильні вчинки. Сам господь стане вашим помічником, захисником і наставником. Зі світлим святом Великодня!

“Христос Воскресе!” – говоримо ми в свято світлого Великодня. Радійте цього дня, любите життя, вірте в Христа! Нехай сьогодні за святковим великоднім столом збереться вся ваша сім’я. І нехай кожен новий день приносить вам благополуччя, здоров’я і дарує щастя!

Сердечно і молитовно вітаю Вас і Ваших близьких з Пасхою Христовою – великим днем, що має назву Церквою «Святом Свят і Торжеством з Торжеств»! Щиро бажаю поновлення духовних і тілесних сил, довголіття і допомоги Воскреслого Спасителя! І нехай Христос завжди перебуває в Вашому серці Вірою, Надією та Любов’ю, множачи добрі справи та починання! Христос Воскресе!

Привіт! З Великоднем вас вітаю! І бажаю в це свято тільки щастя і здоров’я вам і всій вашій родині, нехай підуть геть погані думки, а в душі нехай завжди буде мир і спокій. Зі святом!

Христос Воскресе! У цей світлий і чистий свято бажаю в Ваш будинок добра і благодаті. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою – мирне і ясне небо, а поруч – надійні і вірні друзі. Бажаю, щоб Великдень принесла Вам теплоту і радість в серце. Нехай Господь дарує Вам свою любов і міцну віру всередині. Зі святом!

З великим святом! Пориньте в океан світлих думок і цікавого спілкування. Не поспішайте жити, насолоджуйтеся кожним моментом, довгоочікуваною подією, сімейним відпусткою. Нехай на шляху вас чекає успішний результат будь-якої співпраці. Прагніть робити добро, жити по совісті, щиро любити, прощати образи і безглузді слова, більше читати і бачити в людях тільки хороше.