Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Найкрасивіші та оригінальні привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

У день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своїй дитині лише найкраще, а він зможе проявляти безмежну повагу, адже це і є основою справді щасливою сім’ї. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб у ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виросте достойною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитині потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри у світле майбутнє, адже без цього неможливо уявити нічого, заснувати. Щастя, батьки та синочок.

У цей світлий і милостивий день ми сердечно вітаємо з хрестинами і дивне дитя, і його щасливих батьків. Нехай крила ангела хоронителя все життя оберігають дитину від всіляких негараздів, а Господь дарує йому щастя, здоров’я і довге життя! Бажаємо не знати смутку, розчарування й гіркоти, а тільки радість, натхнення та задоволення від кожного прожитого дня. Нехай відтепер і навіки навколо цієї дитини буде тільки добро і радість, нехай в житті його оточують тільки щирі люди і сприятливі обставини. І головне, нехай кожна його мрія стає реальністю, а серце завжди буде повно любові! З хрестинами! З Божим Благословенням!

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужніше і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою та красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали у скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності та процвітання.

Милий наш янголятко, сама славна і наша улюблена дівчинка! В цей день твій ангел-охоронець допоміг тобі піднятися на одну сходинку небесної драбини, яка веде до Господа. Нехай віра направить тебе на правильний шлях, обдарує духовною силою, яка проведе тебе життя. Рости здоровою, дорога хрещениця, красивою і щасливою. Нехай у твоєму житті радісні моменти затьмарюють сумні, добрі вчинки завжди радують рідних і близьких, а серце і душу гріє любов. Удачі у всіх починаннях, яскравих посмішок і сонячних днів.