Привітання з Благовіщенням українською мовою

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з красивих привітань з Благовіщенням у прозі і радійте разом з дорогими людьми

Прославляємо до дивного свято Благовіщення Пресвятої Богородиці прекрасного архангела Гавриїла, який приніс Добру Новину і чисту, добру Діву Марію, яка стала матір’ю Христа Спасителя! Нехай ці славні і добрі святі бережуть вас, ваші будинки і сім’ї від негараздів і обдаровують вас щастям!

У світле свято Благовіщення поспішаємо побажати Вам світла в душі, любові і процвітання Вашим родинам, благих новостей та радісних подій, нехай Господь завжди буде Вам вірним захистом і опорою.

Нехай Свята Діва Марія в це свято явить свою материнську любов, наповнить благодаттю і вкриє від всіх бід і невдач! Будьте щасливі поруч зі своїми близькими, отримуючи від них тепло і турботу і віддаючи їм натомість свою любов! З Благовіщенням Пресвятої Богородиці!

У свято Благовіщення пресвятої Богородиці, в день, коли світу з’явилася блага вість, я бажаю вірною віри і допомоги Господа, вічного спасіння і позбавлення від грішних помислів, доброго і благодатного шляху по життю, вдосконалення себе і очищення душі.

Нехай затишок і тепло складають твій рідний дім, близькі дарують любов і турботу, а будь-які справи неодмінно вдаються. У свято Благовіщення бажаю всіляких земних благ і радостей, але при цьому не забувай і про душу – вона завжди з тобою, вона підкаже вихід з важких життєвих лабіринтів і збереже твою віру в кращої долі ..

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Прийми від мене сьогодні щирі вітання з Благовіщенням Пресвятої Діви! Нехай добро і щастя переслідують тебе всюди. Яскраві події наповнюють кожен твій день. Улюблені люди не забувають тебе, постійно телефонують і хочуть спілкуватися. Нехай твоє серце не болить від переживань, а спокійно б’ється!