Оригінальні привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з привітань з Пасхою і радійте разом з дорогими людьми

Нехай цей священний православне свято посіє в душі гармонію і єдність, занесе в житло теплим вітерцем радість і веселощі, наповнить серце любов’ю і ніжністю!

Світле свято Великодня здавна асоціюється з чимось світлим, легким і радісним! Так нехай же в кожен будинок загляне Щастя, нехай кожна дитина буде обігріти батьками, а кожне серце горить, палає і сяє любов’ю!

Настав один з найсвітліших і довгоочікуваних днів для всього православного світу – свято Світлої Пасхи Христової! Нехай же цей день творить чудеса, дарує вам здоров’я, натхнення, душевне тепло, турботу близьких і любов! Нехай Господь буде з вами завжди!

Христос Воскрес, поспішаю я вам сказати! Бажаю Божого благословення і світу в серці!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Цілую тебе триразово і ще раз, і ще раз. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

Велике свято Пасхи приходить в наше повсякденне життя. Дуже символічно, що ми зустрічаємо його навесні, коли оновлюється природа. Точно також оновлюються наші душі, серця і помисли. Це торжество віри, любові і світла. Бережіть себе від спокус, поганих вчинків, заздрості і спраги всього матеріального. Дотримуйтесь в чистоті ваші душі, даруєте любов один одному, намагайтеся бути схожими, наскільки це можливо нам грішним, на Христа – Спасителя. Будьте сильні, терплячі і щасливі. Христос Воскресе!

Великдень називають головним святом в році … Якби не було його – були б безглузді всі інші свята. Тому я бажаю, щоб цей Великий день приніс тобі впевненість в своїх силах, в завтрашньому дні і влив в тебе нові сили. І нехай ці сили донесуть тебе до твоїх цілей, а боже благословення буде тобі вірним супутником, оберігає від сумнівів, перешкод і тривог.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!