Красиві привітання з Покровою своїми словами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з привітань з Покровою і радійте разом з дорогими людьми

Прекрасні світлі свята нас підносять. Коли на землі відбувається диво, освітлене божественним ім’ям – про нього швидко стає відомо у всьому світі. Бог створив людину за образом і подобою власного.

У настільки світлий день, як сьогоднішній, хочу щиро привітати з Покровом Пресвятої Богородиці. Нехай свято принесе тільки найкращі емоції і дозволить повірити в те, що майбутнє буде розкривати тільки найпозитивніші межі. Хочу побажати тобі віри в успішне і стрімке просування до поставлених цілей. Бажаю тобі захисту Божої Матері від всіляких життєвих перешкод і можливості повірити в те, що всі події будуть світлими і гідними. Нехай в душі буде відчуватися внутрішня гармонія, а страждань ніколи не буде. Бажаю тобі можливості переконатися в тому, що будь-які мрії можуть бути почутими. Нехай у тебе все завжди складається тільки найкращим чином, а життєвий шлях буде складатися тільки так, як це заплановано спочатку. Приймай найщиріші вітання з Покровом Пресвятої Богородиці, адже настільки унікальне свято повинен надихати насправді і сприяти справжнього щастя.

Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю мирних і щасливих днів, блаженних і втішних свят душі, здоров’я і радості для всієї твоєї родини.

Сьогодні я хочу від щирого серця привітати вас з дуже важливим святом, який відіграє особливу роль в історії нашої релігії. Це свято вважається одним з найважливіших серед усіх християнських свят, тому я з таким задоволенням хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці. В першу чергу я хочу побажати вам приємного і радісного проведення часу зі своїми рідними і близькими людьми, з ким ви щиро хочете провести цей святковий день. Пам’ятайте, що наша віра – це те, без чого ми б не змогли прожити і дня. Завжди вірте у все найкраще, в цьому випадку все вийде найкращим чином. Бажаю вам ніколи не здаватися, не переживати і не турбуватися, тому що все відбувається не просто так. Щасливого вам свята! Нехай Господь і Богородиця оберігають вас і ваших близьких від усіх бід.

З Покровом Богородиці хочу привітати від усього серця, вкладаючи в кожне вітальне слово тільки найтепліші емоції. Нехай Матір Божа тебе завжди охороняє від всіляких життєвих перешкод і дозволяє вірити тільки в найкращі миті долі. Використовуй кожен шанс для того, щоб успішно просуватися в обраному напрямку і вірити в можливість здобуття внутрішньої гармонії. Нехай будь-яка твоя молитва буде почута і, звичайно, сприйнята Господом. Бажаю тобі внутрішньої гармонії і впевненості в тому, що кожна мета буде досягнутою в мінімальні терміни. Бажаю чистоти думок і намірів, душевної гармонії і внутрішнього позитиву, щоб все складалося тільки найкращим чином. Будь ласка, вір в те, що кожен день життя буде неодмінно радувати своїми можливостями і дозволить зрозуміти, в якому напрямку доцільно просуватися. Цінуй життя завжди, будь ласка!