Кращі привітання з Пасхою своїми словами

Кожне свято це можливість сказати близьким більше, ніж ми говоримо щодня. Обирайте з зворушливих привітань з Пасхою у прозі і радійте разом з дорогими людьми

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Я вдячна тобі за те, що ти сьогодні проводиш цей світлий день разом зі мною … Спасибі тобі і за гостинці. Нехай радість дарована тобою, повернеться до тебе примноженої, а всі добрі побажання, які ти отримала сьогодні – обов’язково збудуться!

У цей християнське свято бажаю виключно стійкого здоров’я, захоплюючого щастя, безтурботного світу, сміховинного веселощів, духовної краси і дивовижною любові! Нехай затишок, порядок і злагода панують під дахом твого житла! Зі святом! Христос Воскрес!

Привітання з Пасхою до сліз

Привітати з Пасхою українською мовою

Вітаємо вас з найголовнішим православним святом – світлим Христовим Воскресінням! Нехай Господь оберігає, очищає і просвітлює ваші душі, а радість, любов і доброта будуть вашими вірними супутниками на життєвому шляху!

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати по-новому поглянути на життя і нібито воскреснути, піднятися вище хмар до своїх бажань і мрій, як ангел, розкрити свої чудові крильця і ​​вільно парити з цього світу, з кожним днем ​​наповнюючи серце любов’ю і щастям.

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Цілую тебе триразово і ще раз, і ще раз. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

У світлий день Пасхи не втомлюйтеся повторювати: «Христос воскрес!» і дарувати всім близьким людям свою любов і посмішки, і ваше життя наповниться радістю, теплом і світлом. Любов назавжди оселиться у вашому серці, сонце стане яскравішим, світ – прекрасніше, і ангели господні, спустившись з неба, принесуть вам боже благословення. Христос Воскрес!

Великдень – це час відродження, розквіту життя і всеосяжної любові Ісуса. Сьогодні дорога щастя буде прокладена в тому ж напрямку, що і твій шлях, везіння не залишить в будь-якому починанні, а радість від досягнутих цілей додасть сил для майбутніх звершень. Любові, теплоти близьких сердець і достатку!

Христос воскрес, так віддамо ж славу йому, будемо гідні любові його, возлюбим ближнього свого і не допустимо скверни в житті, нехай віра допоможе кожному з нас досягти бажаного і залишитися чистим душею здоровим тілом, тепла, добра, удачі!

Благодатної радості, захоплюючого стану душі, Божого благословення бажаю Вам сьогодні, адже настане світла торжество – Великдень! З теплом і ніжністю вітаю!